Gratis adviesgesprek
Zoeken

Tussenvloerisolatie

Home > Tussenvloerisolatie

Voordelen van tussenvloerisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Het isoleren van de tussenvloer voorkomt de warmte uit de woning via het dak verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 370 euro per jaar!*
Bron: Milieucentraal.nl

Voordeliger dan dakisolatie

Tussenvloerisolatie gaat sneller en er is minder materiaal benodigd. Daarom is tussenvloerisolatie voordeliger dan dakisolatie. Wij adviseren de tussenvloer te isoleren wanneer de zolder niet verwarmd wordt.

Zorgt voor waardevermeerdering van de woning

Tussenvloerisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Beter voor het milieu, minder CO2 uitstoot

Doordat de verwarming minder vaak aan hoeft te houden, wordt er minder CO2 uitgestoten. Door het isoleren van de tussenvloer bespaart u jaarlijks zo'n 900 kilo CO2!* Bron: Milieucentraal.nl

Zeer geschikt voor woningen met een onverwarmde zolder

Tussenvloerisolatie is zeer geschikt voor woningen waarbij de. zolder onverwarmd is. Met tussenvloerisolatie wordt namelijk enkel verwarmd wat gebruikt wordt.

Onze materialen

< >

Nieuws

Klanten vertellen

10

Hans uit Laren

snel offerte / duidelijke uitleg bij vragen goede uitvoering door vriendelijke medewerkers vriendelijke dame aan de telefoon om een misverstandje te bespreken direct gecorrigeerde factuur

9

B.D.Sonnenberg uit Baarn

Als 2 jonge medewerkers enthousiast en met plezier je kruipruimten induiken om de vloerisolatie aan te brengen en al zingend hun werk doen, dan heb ik diep respect voor de benauwde en lastige klus die ze behendig en professioneel op dat moment uitvoeren. Het resultaat mag er zijn. Top.

9

Wim uit Hilversum

Vriendelijk en goed personeel die snel werkten. Ook erg behulpzaam met het fotograferen i.v.m. de aanvraag subsidie. Dit bedrijf is zeker een aanrader

10

Arie uit Huizen

Vanaf eerste contact met van der Bunt is ec sprake van een goede verstandhouding en veel geduld bij van der Bunt. Mo en collega waren stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd gelijk goed uitgelegd wat de aanpak was en vragen werden rustig en kundig beantwoord. Er werd gestaag gewerkt en binnen 2 uur was de klus geklaard. Inclusief het opruimen van alle troep. Bij het dichten van de gaten met voegcement werden ook nog wat kleine reparaties gedaan. Bovendien nog wat adviezen gekregen over verder afdichten. Zeer goed en correct allemaal.

10

Cis uit Nieuwegein

Snel en kundig gewerkt.erg vriendelijke mannen.ruimden alles netjes op.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl