Gratis adviesgesprek
Zoeken

Tussenvloerisolatie

Home > Tussenvloerisolatie

Voordelen van tussenvloerisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Het isoleren van de tussenvloer voorkomt de warmte uit de woning via het dak verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 370 euro per jaar!*
Bron: Milieucentraal.nl

Voordeliger dan dakisolatie

Tussenvloerisolatie gaat sneller en er is minder materiaal benodigd. Daarom is tussenvloerisolatie voordeliger dan dakisolatie. Wij adviseren de tussenvloer te isoleren wanneer de zolder niet verwarmd wordt.

Zorgt voor waardevermeerdering van de woning

Tussenvloerisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Beter voor het milieu, minder CO2 uitstoot

Doordat de verwarming minder vaak aan hoeft te houden, wordt er minder CO2 uitgestoten. Door het isoleren van de tussenvloer bespaart u jaarlijks zo'n 900 kilo CO2!* Bron: Milieucentraal.nl

Zeer geschikt voor woningen met een onverwarmde zolder

Tussenvloerisolatie is zeer geschikt voor woningen waarbij de. zolder onverwarmd is. Met tussenvloerisolatie wordt namelijk enkel verwarmd wat gebruikt wordt.

Onze materialen

< >

Nieuws

Klanten vertellen

10

Peter uit Heerde

De werknemers die de vloerinstallatie aangebracht hebben voerden het werk gedegen uit. Lieten alles ook in goede orde achter. Kan alleen maar tevreden zijn.

10

Bergo Korteweg uit Huizen

Prettige monteurs waarmee goed viel samen te werken .Top.

9

Jan uit Leusden

Onze zolder is in twee dagen vakkundig luchtdicht geïsoleerd door de heren John en Jos van Van de Bunt BV. Lastige hoekjes zoals achter een expansievat ook keurig dichtgemaakt. Contact was ook prettig, ze dachten goed mee. Alles is netjes afgewerkt en de ruimte is schoon achtergelaten. Onze complimenten!

9

Christoffel uit Amsterdam

Na prettige contacten met de vertegenwoordiger Steven kregen we een duidelijke offerte, mijn detailvragen werden snel beantwoord. In de offerte stond dat er een paar maanden wachttijd was voor onze kruipruimte aangepakt kon worden, maar toen ik belde kon het al de volgende week. De mannen die het hebben uitgevoerd hebben snel en netjes gewerkt, het heeft bij elkaar denk ik 2 a 2,5 uur geduurd. De grote vraag is wat het heeft opgeleverd - we denken te merken dat de CV minder vaak aanslaat en de luchtvochtigheid is gedaald van rond de 55 naar rond de 45% - maar het is steeds droog weer. Dat is dus lastig te beoordelen.

10

Willem uit Zutphen

De muurisolatie van ons huis (en dat van de buren) werd in één dag, keurig netjes uitgevoerd, ondanks dat het de hele dag regende. De mensen waren correct en aardig en harde werkers. Ze hebben na afloop alles schoon en netjes achtergelaten. Dank hiervoor!

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl