8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Vloerisolatie

Geen koude vloer meer met vloerisolatie

Geen koude vloer meer met vloerisolatie

Een vloer op de begane grond zonder goede vloerisolatie zorgt voor de aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte. Dat kan leiden tot schimmelvorming, een onaangenaam binnenklimaat en hogere stookkosten. Daarom is het een goed idee om uw vloer te laten isoleren. Bij bodem- en vloerisolatie wordt er een isolerende laag in uw kruipruimte aangebracht. U voelt direct al verschil!

Vloerisolatie

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Besparing op de stookkosten
  • Hoger wooncomfort
  • Beter voor het milieu, door verlaging Co2 uitstoot
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Vloerisolatie houdt warmte vast
  • Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte

Koude voeten zijn verleden tijd met de juiste vloerisolatie onder uw (houten) vloer

Bodem- en vloerisolatie onder bijvoorbeeld uw houten vloer zorgt voor meer comfort in uw woning. Uw vloer koelt minder snel af en u hoeft minder hard te stoken. U heeft geen last meer van aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte. 

Heeft uw woning een bouwjaar van voor 1983? Wellicht is vloerisolatie interessant voor u

Het laten aanleggen van bodem- en vloerisolatie door ons eigen ervaren team is vooral interessant bij woningen met een bouwjaar van voor 1983. Deze woningen zijn tijdens de bouw vaak niet voorzien van vloerisolatie, waardoor veel warmte verloren gaat. Daarnaast voelt de vloer vaak koud aan. Hier is iets aan te doen door uw vloer te laten isoleren door onze specialisten. 

Bodem- of vloerisolatie: wat is de juiste keuze?

Bij vloerisolatie wordt er een isolatielaag aan de onderkant van de begane grondvloer aangebracht. Uw kruipruimte is geschikt voor vloerisolatie bij een droge kruipruimte vanaf ongeveer 50 centimeter diep. Bij een krappe of te natte kruipruimte is bodemisolatie een goede optie. Bij bodemisolatie wordt de isolatielaag op de bodem van uw kruipruimte aangebracht. Dit isolatiemateriaal verlaagt de luchtvochtigheid in de kruipruimte, waardoor het vocht in de woning verminderd en het wooncomfort verhoogd wordt. Uw vloer laten isoleren geeft u dus een aantal voordelen.

Volop keuze in isolatiematerialen

Wij bieden bodem- en vloerisolatie aan met verschillende isolatiematerialen. Zo werken wij met Excellent bodemparels (EPS-bodemisolatie), vloerisolatie met Polyruethaan (Pur), Knauf ecose glaswol en Pif isolatiefolie. De werkzaamheden worden door onze eigen ervaren specialisten uitgevoerd. De keuze van isolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van de vloer. Zo kan het zijn dat uw houten vloer een andere vloerisolatie nodig heeft dan een betonvloer. Wilt u uw vloeren laten isoleren en twijfelt u welk isolatiemateriaal in uw geval de beste keuze is? Laat het ons weten en we helpen u graag verder.

Laat ons uw wensen weten

Wilt u onder bijvoorbeeld uw houten vloer vloerisolatie laten aanbrengen? Heeft u daarbij de voorkeur voor een specifiek materiaal of andere speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Bel naar 0341 – 745064 en ontdek de vele mogelijkheden. Lees over onze voorgaande projecten om eventueel inspiratie op te doen. 

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,9

Dotted lines

"Woensdag is mijn vloer geïsoleerd en vandaag de spouw. Het is nu al merkbaar. Heerlijk behaaglijk".

Dotted lines
Dotted lines

"Compliment voor de manier waarop jullie uitvoerders vakkundig en netjes aan de slag zijn geweest!"

Dotted lines
Dotted lines

"Wij hebben het contact met de adviseur en 2 uitvoerders als prettig ervaren!"

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen