Gratis adviesgesprek
Zoeken

Vloerisolatie

Home > Vloerisolatie

Voordelen van vloerisolatie

Jaarlijks een flinke besparing op uw energierekening

Vloerisolatie zorgt jaarlijsk voor een flinke besparing op uw energierekening. Dit kan oplopen tot jaarlijks 200 euro bij een tussenwoning tot wel 390 euro bij een vrijstaande woning!* Bron: Milieucentraal.nl

Beter voor het milieu, door minder CO2 uitstoot

Vloerisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan, waardoor er minder CO2 uitstoot is.  Vloerisolatie zorgt voor een vermindering van CO2 uitstoot van 450 kilo bij een tussenwoning tot wel 900 kilo bij een vrijstaande woning!*
Bron: Milieucentraal.nl

Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte

Door een isolerende laag aan te brengen tussen de krupiruimte en de woning wordt optrekkend vocht in de woning verlaagd. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat van de woning. 

De vloer wordt tot wel drie graden warmer

Door het aanbrengen van vloerisolatie wordt de vloer tot wel drie graden warmer.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Vloerisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Onze materialen

< >

Nieuws

Klanten vertellen

10

Gert uit Zutphen

Prima

10

Richard uit Ermelo

Vanaf het moment van voorlichting tot aan de offerte en daarna de uiteindelijke uitvoering zijn wij niks anders dan super tevreden geweest.

9

Marten uit Putten

Klantgericht bedrijf. Doen hun uiterste best om het de klant naar de zin te maken. Afspraak is afspraak. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Plezierig contact met Leonie, Barend en de uitvoerders.

10

Jeroen uit Bussum

Duidelijke uitleg door medewerkers. Vriendelijk en behulpzaam bij alle vragen. Van de Bunt Isolatietechniek is echt een aanrader.

10

Arjan uit Leusden

Beide medewerkers van Van de Bunt (verwijderen oude spouwmuurisolatie en aanbrengen nieuwe) waren vriendelijk, werkten hard en doelgericht met (voor zover wij dat konden beoordelen) goed materiaal en waren snel klaar met de klus. Ze lieten de boel weer netjes achter. Ook de prijzen waren, vergeleken met andere bedrijven, prima.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl