9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Vloerisolatie

Geen koude vloer meer met vloerisolatie

Geen koude vloer meer met vloerisolatie

Een vloer op de begane grond zonder goede vloerisolatie zorgt voor de aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte. Dat kan leiden tot schimmelvorming, een onaangenaam binnenklimaat en hogere stookkosten. Daarom is het een goed idee om uw vloer te laten isoleren. Bij bodem- en vloerisolatie wordt er een isolerende laag in uw kruipruimte aangebracht. U voelt direct al verschil!

Vloerisolatie

Onze klanten geven ons een

9,4

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Besparing op de stookkosten
  • Hoger wooncomfort
  • Beter voor het milieu, door verlaging Co2 uitstoot
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Vloerisolatie houdt warmte vast
  • Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte

Vloerisolatie

Een koude vloer is verleden tijd!
Wilt uw woning laten isoleren, omdat u last van een koude vloer hebt? Kies dan voor vloerisolatie. Vloerisolatie onder vloer zorgt voor meer comfort in uw woning. Uw vloer koelt minder snel af en u hoeft minder hard te stoken. U heeft geen last meer van aanvoer van kou en optrekkend vocht vanuit de kruipruimte. U voelt direct verschil!


Volop keuze in isolatiematerialen
Wij bieden vloerisolatie aan met verschillende isolatiematerialen. Zo werken wij met onder andere met Polyurethaan (Pur) en Pif isolatiefolie. De werkzaamheden worden door onze eigen ervaren specialisten uitgevoerd. De keuze van isolatiemateriaal is onder andere afhankelijk het soort vloer, de hoogte en bereikbaarheid van de kruipruimte. Onze adviseurs brengen graag een advies voor u uit.

Bodem- of vloerisolatie: wat is de juiste keuze?
Bij vloerisolatie wordt er een isolatielaag aan de onderkant van de begane grondvloer aangebracht. Uw kruipruimte is geschikt voor vloerisolatie bij een droge kruipruimte vanaf ongeveer 50 centimeter diep. Bij een krappe of te natte kruipruimte is bodemisolatie een goede optie. Bij bodemisolatie wordt er een isolerende laag op de bodem van de kruipruimte aangebracht.

Wat is de beste vloerisolatie voor mijn woning?
Bent u benieuwd welke vloerisolatie voor uw woning geschikt is? Of heeft u speciale wensen? Daar kan onze adviseur u verder mee helpen. Wij denken graag met u mee! Onze adviseur komt - gratis en vrijblijvend - langs om te kijken welke isolatie het beste bij uw woning past.

Kan ik subsidie aanvragen bij vloerisolatie?
Jazeker! Wanneer u voor twee energiebesparende maatregelen kiest,  kunt u aanspraak maken op de landelijke subsidie. Dit kan oplopen tot zo'n 20 procent van de investeringskosten! Onder energiebesparende maatregelen vallen spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en glas.  Kijk voor meer informatie over de landelijke subsidie op onze subsidie pagina. 

Neem vrijblijvend telefonisch contact op 0341-745064 of vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat wij samen met u een adviesgesprek op locatie kunnen plannen.

Bekijk ook
Subsidie | Vloerisolatie Pur | Vloerisolatie Ecose Glaswol | Vloerisolatie PIF- isolatiefolie | Bodemisolatie

Lees verder

Vloerisolatie en vloerverwarming?
Heeft u vloerverwarming? Dan is het isoleren van uw vloer zeker interessant! Bij vloerverwarming is de vloer natuurlijk al lekker warm, maar bij een ongeïsoleerde vloer verdwijnt veel warmte via de kruipruimte. Dit zorgt voor een hoge energierekening. Vloerisolatie zal ervoor zorgen dat de warmte niet verloren gaat, waardoor u zult besparen op de energiekosten.

Voor woningen met een bouwjaar van voor 1983
Het laten aanleggen van bodem- en vloerisolatie is interessant bij woningen met een bouwjaar van voor 1983. Deze woningen zijn tijdens de bouw vaak niet voorzien van vloerisolatie, waardoor veel warmte verloren gaat. Daarnaast voelt de vloer vaak koud aan

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

9,4

Dotted lines

"Woensdag is mijn vloer geïsoleerd en vandaag de spouw. Het is nu al merkbaar. Heerlijk behaaglijk".

Dotted lines
Dotted lines

"Lekker warm in huis! Vriendelijk personeel, net werk geleverd. En lagere maandlasten!!"

Dotted lines
Dotted lines

"Het werk is goed uitgevoerd. Contact verliep op een zeer prettige wijze."

Dotted lines

Alle referenties

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10