8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Dakisolatie

Een dak zonder goede dakisolatie is een van de grootste energieverspillers in de woning. Ongeveer 30% van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Met dakisolatie kunt u jaarlijks honderden euro’s op uw energiekosten besparen. En dat is nog niet eens alles: de temperatuur van uw woning blijft optimaal. Met dakisolatie verhoogt u dus uw wooncomfort.

Dakisolatie

Voordelen

 • Verhoogt het warmte comfort
 • Houdt de hitte in de zomer buiten
 • Dak is lucht- en winddicht
 • Akoestische isolatie
 • Verhoogt de waarde van uw woning
 • Goed voor het milieu

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Waarom kiezen voor dakisolatie met glaswol, dakisolatieplaten of PIR?

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen en houdt de hitte in de zomer buiten. Hierdoor wordt het wooncomfort verhoogd. Dakisolatie levert u jaarlijks een flinke besparing van de energiekosten en waardevermeerdering van uw woning op door een hoger energielabel. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu door verlaging van de CO2- uitstoot.

Dit zijn de verschillende methoden voor dakisolatie

Kiest u er ook voor om uw dak te laten isoleren en zo energiekosten te besparen? Dan heeft u keuze uit verschillende manieren. Kiest u voor dakisolatie aan de binnenzijde van het dak of laat u de vloer van de zolder isoleren? En kiest u voor dakisolatie met gebruik van glaswol, PIR of dakisolatieplaten? De mogelijkheden zijn eindeloos en tevens toepasbaar voor renovatieprojecten.

Dakisolatie aan de binnenzijde van het dak

Dakisolatie van de binnenzijde van het dak is de meest voorkomende manier om een dak te isoleren. De reden hiervoor? Deze isolatiemethode is relatief goedkoop en tegelijkertijd enorm effectief. Bij dakisolatie vanuit de binnenzijde van het dak, wordt er isolatiemateriaal zoals PIR, glaswol of dakisolatieplaten aan de binnenzijde van het schuine dak geplaatst. 

Isolatie van uw zolder

Eigenlijk is zolderisolatie een vorm van vloerisolatie. In plaats van dat het dak wordt geïsoleerd, wordt bij deze methode namelijk de zoldervloer geïsoleerd. Of zolderisolatie wat voor u is, hangt af van waarvoor u uw zolder gebruikt. Gebruikt u uw zolder als opslagzolder? Dan is zoldervloerisolatie iets voor u. Wordt uw zolder gebruikt als extra kamer? Dan kunt u beter de binnenzijde van het dak isoleren.

Wat zijn de voordelen van dakisolatie?

Het is verstandig om uw dak te laten isoleren. Door dit te doen profiteert u namelijk van heel wat voordelen. Enkele hiervan zijn:

 • Verhoogt het warmte comfort
 • Houdt de hitte in de zomer buiten
 • Dak is lucht- en winddicht
 • Akoestische isolatie
 • Verhoogt de waarde van uw woning
 • Goed voor het milieu

Altijd zeker dat uw dak op de beste manier wordt geïsoleerd

Er zijn verschillende materialen te gebruiken voor dakisolatie, namelijk PIR, glaswol en speciale dakisolatieplaten. Al deze materialen hebben zo hun eigen voordelen en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Wij adviseren u graag over wat het beste isolatiemateriaal is voor uw situatie. Bel hiervoor naar 0341 - 745064. Via deze weg kunt u ook meteen een offerte aanvragen. 

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,9

Dotted lines

"Ik wil u bedanken voor het nette opruimwerk en keurige mensen die u in dienst heeft. Mijn complimenten".

Dotted lines
Dotted lines

"Zeer tevreden over het nette werken van de uitvoerders!"

Dotted lines
Dotted lines

"Lekker warm in huis! Vriendelijk personeel, net werk geleverd. En lagere maandlasten!!"

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen