Gratis adviesgesprek
Zoeken

Dakisolatie

Home > Dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Verhoogt het wooncomfort

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen blijft en de warmte beter buiten blijft in de winter. Dit zorgt voor een verhoging van he wooncomfort.

Verhoogt de waarde van uw woning

Dakisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Reduceert warmteverlies

Zo'n dertig procent van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Dakisolatie zorgt voor een reducering van dit warmteverlies met meer wooncomfort en een lagere energierekening als resultaat.

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

De besparing door dakisolatie kan jaarlijks oplopen tot wel 360 euro bij een onverwarmde zolder en 650 euro bij een verwarmde zolder!*
Bron: Milieucentraal.nl

Koeler in de zomer, warmer in de winter

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Onze materialen

< >

Nieuws

Klanten vertellen

8

Jan Van de Peppel uit Voorthuizen

Ondanks dat de offerte niet helemaal overeenkwam met de werkelijkheid hebben de mannen het prima oo weten te lossen

6

Ronald uit Hier

We zijn erg tevreden met de isolatie op zich. Goede klantvriendelijke service en zo te zien vakmensen die de spouwmuur hebben gevuld. Na een paar jaar komen er tijdens harde wind echter nog steeds bolletjes in de tuin terecht. Een groot irritatiepunt. Ik laat onder andere isoleren omdat het beter voor natuur en milieu is. Loslatende bolletjes zijn dat niet! Nu inmiddels diverse afspraken gemaakt dat er door het bedrijf naar gekeken zou worden. Deze afspraken werden echter inmiddels 2 of 3 maal verzet i.v.m. drukte. Nu weer een afspraak gemaakt. Over een 1,5 maand kon er pas wat ingepland worden......

10

Marco Kamphuis uit Putten

Spouwmuur gevuld met supafil glaswol, klus snel en netjes gedaan.

9

Allard uit Kortenhoef

Vd Bunt behoort tot een Top bedrijf wat passie heeft voor zijn werk. Komen afspraken na van verkoper tot uitvoerders. Leggen alles goed uit en hebben zeer veel en lange ervaring. Werken keihard en ruimen alles netjes weer op. Als ze weg zijn lijkt het net over niets gebeurd is, maar daarna merk je pas hoe goed alles is geïsoleerd en hoeveel comfortabeler je nu in het zelfde huis woont, en dan spreek ik nog niet over de besparing.

10

Mirjam uit Twello

Fijne medewerkers en goed werk geleverd. Snel klaar.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl