8,8 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Dakisolatie

Bespaar honderden euro‘s per jaar!

Een dak zonder isolatie is één van de grootste energieverspillers in de woning. Ongeveer 30 % van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Met dakisolatie kunt u jaarlijks honderden euro's energiekosten besparen en wordt het wooncomfort verhoogd.

Dakisolatie

Voordelen

  • Verhoogt het warmte comfort
  • Houdt de hitte in de zomer buiten
  • Dak is lucht- en winddicht
  • Akoestische isolatie
  • Verhoogt de waarde van uw woning
  • Goed voor het milieu

Onze klanten geven ons een

8,8

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek Survio.com

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen en houdt de hitte in de zomer buiten. Hierdoor wordt het wooncomfort verhoogd. Dakisolatie levert u jaarlijks een flinke besparing van de energiekosten en waardevermeerdering van uw woning op door een hoger energielabel. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu door verlaging van de Co2- uitstoot.

Er zijn verschillende manieren waarop een dak geisoleerd kan worden.

  • Binnendakisolatie

Binnendak isolatie is de meest voorkomende vorm én is de goedkoopste manier om een dak te isoleren. Bij binnendak isolatie wordt er isolatiemateriaal aan de binnenzijde van het schuine dak geplaatst. 

  • Zolderisolatie

Bij zoldervloerisolatie wordt de ruimte tussen de verdieping en de zolder geisoleerd. Zoldervloerisolatie is vooral geschikt voor opslagzolders.

 

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,8"Echt fijne rustige vriendelijke mensen over de vloer gehad, ben zeer tevreden!""Inmiddels 2 maanden geleden geisoleerd.Het huis houdt warmte beter vast en is behaaglijker dan vroeger"."De coördinatie en uitvoering verliep vlekkeloos en er wordt goed rekening gehouden met omstandigheden"

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Webdevelopment & CMS: Haagen Internet
Design: Inzpire Communicatie

Van de Bunt Isolatie Van de Bunt Isolatie
Rated 4.5/5 based on 56 customer reviews