8,8 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Bodemisolatie

Bodemisolatie: nooit meer koude voeten

Een niet-of slecht geïsoleerde begane vloer zorgt voor de aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte. Dat kan leiden tot schimmelvorming, een onaangenaam binnenklimaat en hogere stookkosten. Bij bodem- en vloerisolatie wordt er een isolerende laag in uw kruipruimte aangebracht.  U voelt direct al verschil!

Bodem- en vloerisolatie zorgen voor meer comfort in uw woning, koude voeten zijn verleden tijd! Uw vloer koelt minder snel af en u hoeft uw woning minder hard te stoken. U heeft geen last meer van aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte.

Voor woningen vanaf 1983
Bodem- en vloerisolatie is vooral interessant bij woningen met een bouwjaar van voor 1983.  Deze woningen zijn tijdens de bouw van de woning niet voorzien van vloerisolatie, waardoor veel warmte verloren gaat. Daarnaast voelt de vloer vaak koud aan. 

Bodem of vloerisolatie?
Bij vloerisolatie wordt er een isolatielaag aan de onderkant van de begane-grondvloer aangebracht. Uw kruipruimte is geschikt voor vloerisolatie bij een droge kruipruimte vanaf +- 50 centimeter diep.

Bij een krappe of te natte kruipruimte wordt er gekozen voor bodemisolatie. Bij bodemisolatie wordt de isolatielaag op de bodem van uw kruipruimte aangebracht. Dit isolatiemateriaal verlaagt de luchtvochtigheid in de kruipruimte, waardoor het vocht in de woning verminderd en het wooncomfort verhoogd wordt.

Volop keuze in isolatiematerialen
Wij bieden bodem- en vloerisolatie aan met verschillende isolatiematerialen. Zo werken wij met Neopixel bodemparels (EPS-bodemisolatie); vloerisolatie met Polyruethaan (Pur); Knauf ecose glaswol; Pif isolatiefolie en Neopixel vloersysteem. De werkzaamheden worden door ons eigen ervaren teams uitgevoerd.


Heeft u toch voorkeur voor een ander materiaal of speciale wensen? Wij denken graag met u mee!

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,8"Het werk is goed uitgevoerd, contact verliep op zeer prettige wijze.""Ik wil u bedanken voor het nette opruimwerk en keurige mensen die u in dienst heeft. Mijn complimenten"."De coördinatie en uitvoering verliep vlekkeloos en er wordt goed rekening gehouden met omstandigheden"

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Webdevelopment & CMS: Haagen Internet
Design: Inzpire Communicatie

Van de Bunt Isolatie Van de Bunt Isolatie
Rated 4.5/5 based on 56 customer reviews