8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Bodemisolatie

Bodemisolatie: nooit meer koude voeten

Een niet-of slecht geïsoleerde begane vloer zorgt voor de aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte. Dat kan leiden tot schimmelvorming, een onaangenaam binnenklimaat en hogere stookkosten. Bij vloer- of bodemisolatie wordt er een isolerende laag in uw kruipruimte aangebracht, bijvoorbeeld bestaande uit speciale parels. U voelt direct al verschil!

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Verbeter het comfort van de woning
  • Besparing op de stookkosten
  • Hoger wooncomfort
  • Beter voor het milieu, door verlaging Co2 uitstoot
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte
  • Berperken van het warmteverlies bij vocht

Meer comfort in uw woning dankzij bodemisolatie

Bodem- en vloerisolatie zorgen voor meer comfort in uw woning, koude voeten zijn verleden tijd! Uw vloer koelt minder snel af en u hoeft minder hard te stoken. U heeft geen last meer van aanvoer van kou en vocht vanuit de kruipruimte.

Voor woningen van voor 1983

Bodem- en vloerisolatie is vooral interessant bij woningen en bedrijfspanden met een bouwjaar van voor 1983. Deze gebouwen zijn tijdens de bouw van de woning niet voorzien van vloerisolatie, waardoor veel warmte verloren gaat. Daarnaast voelt de vloer vaak koud aan. 

Bodem of vloerisolatie?

Bij vloerisolatie wordt er een isolatielaag aan de onderkant van de begane-grondvloer aangebracht. Uw kruipruimte is geschikt voor vloerisolatie bij een droge kruipruimte vanaf +- 50 centimeter diep. Bij een krappe of te natte kruipruimte wordt er gekozen voor bodemisolatie. Bij bodemisolatie wordt de isolatielaag op de bodem van uw kruipruimte aangebracht. Dit isolatiemateriaal verlaagt de luchtvochtigheid in de kruipruimte, waardoor het vocht in de woning verminderd en het wooncomfort verhoogd wordt.

Volop keuze in isolatiematerialen

Wij bieden vloer- en bodemisolatie aan met verschillende isolatiematerialen, van parels tot aan folie. Zo werken wij met vloerisolatie met Polyurethaan (Pur), Knauf Ecose glaswol en PIF-isolatiefolie. De werkzaamheden worden door ons eigen ervaren teams uitgevoerd.

Vertel ons uw wensen voor de isolatie van uw vloer

Kiest u voor Polyurethaan of toch voor een ander materiaal bij uw bodemisolatie? Of heeft u toch voorkeur voor een ander materiaal of speciale wensen? Neem contact met ons op via 0341 - 745064 en vertel ons uw wensen. Wij denken graag met u mee! Voor elke situatie vinden wij de perfecte bodemisolatie. Laat u uw vloer isoleren door Van de Bunt Isolatietechniek?

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,9

Dotted lines

"De coördinatie en uitvoering verliep vlekkeloos en er wordt goed rekening gehouden met omstandigheden"

Dotted lines
Dotted lines

"Echt fijne rustige vriendelijke mensen over de vloer gehad, ben zeer tevreden!"

Dotted lines
Dotted lines

"Complimenten voor uitstekende service en uitvoering, zeer betrokken medewerkers en goed advies. Eerlijk zonder verkooppraatjes".

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen