8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd!

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd!

Door het toepassen van spouwmuurisolatie voelt de woning behaaglijker aan. Het wooncomfort wordt verhoogd en jaarlijks wordt er flink bespaard op de energierekening.

Spouwmuurisolatie is de meest effectieve en rendabele manier om uw woning te isoleren. Besparingen lopen op tot zo’n 580 euro per jaar bij een vrijstaande woning!

 

 

Spouwmuurisolatie

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Jaarlijks flinke besparing op uw energierekening
  • Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker
  • Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt
  • U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot
  • ’s Winters warmer, ’s zomers verkoeling
  • Meest rendabele manier van isoleren
  • Vaak al binnen 3- tot 5 jaar terugverdiend
  • Binnen één dag zonder rommel uitgevoerd!

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan kan spouwmuurisolatie veel rendement opleveren. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen het binnenblad en het buitenblad gevuld. 

Comfortverhogend

De het toepassen van spouwmuurisolatie houdt de woning de warmte beter vast en geven de muren minder kou af, waardoor de temperatuur op peil blijft. In de winter zorgt spouwmuurisolatie voor een warmer klimaat in de woning, in de zomer voor een koeler klimaat. Én omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan milieubesparing. Natuurlijk blijft het belangrijk om uw huis of bedrijfspand goed te ventileren.

Hoog rendement

Doordat de warmte beter vastgehouden wordt, hoeft uw verwarming minder vaak aan te slaan. Dit is terug te zien op uw energierekening. De besparing kan voor een gemiddelde tussenwoning al oplopen tot 200 euro per jaar, bij éénsgezinswoningen kan dit zelfs oplopen tot zo 580 euro per jaar. De kosten voor spouwmuurisolatie zijn vaak al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. (bron: milieucentraal.nl).

Volop keuze in isolatiematerialen

Doordat wij met verschillende materialen werken, kunnen wij altijd tot een passende oplossing komen die voldoet aan de wensen van de bewoner. Zo werken wij met Neopixel HR++ parels, Neopixel premium parels en Supafil glaswol of gespoten polyurethaan. De werkzaamheden worden door onze eigen ervaren teams uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om (gietijzeren of stalen) ventilatieroosters in de oude staat te herstellen, indien gewenst te boren met een kleinere boordiameter bij een smallere voeg (tot 12 millimeter). Ook kunnen wij bij-isoleren in het geval dat de spouw maar gedeeltelijk gevuld is. Tevens is het verwijderen van (oud) isolatiemateriaal ook mogelijk.

Endoscopisch onderzoek
Bij uw adviesgesprek zal er een endoscopisch onderzoek bij uw woning uitgevoerd worden. Één van onze isolatie- adviseurs zal een gaatje in uw buitenmuur boren.
Met een speciale camera wordt onderzocht worden of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie. 
Na dit onderzoek kan onze isolatie- adviseur u van een advies voorzien met betrekking tot de beste vorm van spouwmuurisolatie. 

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,9

Dotted lines

"Lekker warm in huis! Vriendelijk personeel, net werk geleverd. En lagere maandlasten!!"

Dotted lines
Dotted lines

"Wij hebben het contact met de adviseur en 2 uitvoerders als prettig ervaren!"

Dotted lines
Dotted lines

"Op dit moment is de organisatie goed, service perfect, prijsstelling goed, en contact met bewoners zeer goed. Fijn dat er steeds meer klanten komen, maar de geleverde kwaliteit maakt het succes."

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen