Gratis adviesgesprek
Zoeken

Spouwmuurisolatie

Home > Spouwmuurisolatie

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Warmer in de winter, koeler in de zomer

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Meest rendabele manier van isoleren

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Onze materialen

< >

Nieuws

Klanten vertellen

9

Jan uit Leusden

Onze zolder is in twee dagen vakkundig luchtdicht geïsoleerd door de heren John en Jos van Van de Bunt BV. Lastige hoekjes zoals achter een expansievat ook keurig dichtgemaakt. Contact was ook prettig, ze dachten goed mee. Alles is netjes afgewerkt en de ruimte is schoon achtergelaten. Onze complimenten!

7

Rolf uit gemeente Twello

In oktober een offerte gevraagd voor het isoleren mijn garage plafond (tussen de balken) met Pur. 12 Januari zouden ze komen. De account manager is ter plekke wezen kijken en heeft foto‘s gemaakt het aantal meters op gemeten ca 50m2 en we hadden afgesproken dat ik alles van af het plafond zou halen, en de twee rekken met gereedschap zou afplakken. Zo geschiede. Achteraf bleek dat een plafond spuiten toch iets anders is dan een kruipruimte. De uitvoering verdiende zeker geen schoonheidsprijs en er zat ruim onvoldoende materiaal op. Ik heb vervolgens een gesprek gehad met de heer Endema, die mijn klacht serieus heeft opgepakt. Hij gaf mij gelijk dat er niet geleverd is wat er afgesproken is. De factuur is gecrediteerd, pur bussen zijn er gebracht zodat ik op de plekken waar nagenoeg niets zat wat kan bijspuiten. Een bos bloemen voor het ongemak. Al met al jammer dat het niet goed gelopen is, het heeft mij behoorlijk wat meer werk bezorgd, maar eerlijk is eerlijk de nazorg is perfect opgepakt! Wat zeer is gewaardeerd.

10

Johan van de Bunt uit Amstelveen

De opname van de werkzaamheden kon snel na ons contact worden gedaan en bij uitvoering van de werkzaamheden was de overlast minimaal.

10

Piet uit Renswoude

Snel een afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg welke isolatie het beste is. Afspraak maken voor uitvoering snel te boeken. Duidelijke communicatie over uitvoer en veiligheid tijdens de werkzaamheden (ivm mogelijke schadelijke dampen tijdens aanbrengen). Je mag tot 2 uur na de werkzaamheden niet in huis zijn. Snelle uitvoering, je word op de hoogte gebracht wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Alles schoon en netjes achtergelaten. Op het luik (afgeplakt en geïsoleerd) een sticker tot welke datum het luik dicht moet blijven. Factuur komt pas na enkele dagen en je hebt 14 dagen de tijd om te betalen. Ook goede uitleg over aanvraag en eventuele help bij aanvragen subsidie. Zeker aan te bevelen. Top

10

Dick uit Zeist

Samen met drie buren hadden we een dagje isoleren geboekt. Het verliep allemaal erg soepel met twee prettige vaklui aan het werk. Een beperkte overlast van het boren werd gevolgd door het inspuiten van vele zakken wol. Alle rommel werd keurig opgeruimd en we zitten er dus weer warmpjes bij.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl