9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd

Door het toepassen van spouwisolatie voelt de woning behaaglijker aan. Het wooncomfort wordt verhoogd en jaarlijks wordt er flink bespaard op de energierekening. Spouwisolatie is de meest effectieve en rendabele manier om uw woning te isoleren. De besparingen lopen op tot zo’n € 580,- per jaar bij een vrijstaande woning (Bron: milieucentraal.nl).

Spouwmuurisolatie

Onze klanten geven ons een

9,4

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Jaarlijks flinke besparing op uw energierekening
  • Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker
  • Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt
  • U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot
  • ’s Winters warmer, ’s zomers verkoeling
  • Meest rendabele manier van isoleren
  • Vaak al binnen 3- tot 5 jaar terugverdiend
  • Binnen één dag zonder rommel uitgevoerd!

Is mijn woning geschikt voor spouwmuurisolatie?

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan heeft uw woning een spouwmuur en kan isoleren u veel rendement opleveren. Bij het isoleren van de spouw wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld. Spouwmuur isolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, met comfortverhoging en een lagere energierekening als resultaat. Door spouwisolatie houdt de woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler, zo profiteert u dus het gehele jaar van uw isolatie! Omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan een beter milieu.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een bestaande spouw kan gemakkelijk na-geisoleerd worden. Het isoleren van de muur gaat alsvolgt: onze isolatie-uitvoerders zullen kleine gaatjes (14 tot 18 mm, afhankelijk van de breedte van de voeg) boren in de kruising van de voeg. Door deze gaatjes wordt de isolatie geblazen. De gaatjes worden na het isoleren weer netjes op kleur dichtgemaakt en alles weer netjes opgeruimd. Er hoeft dus geen sloopwerk plaats te vinden. In de meeste gevallen zijn wij zelfs al in 1 dag klaar!

Wat kan ik besparen door spouwmuur isolatie?

Doordat de warmte beter vastgehouden wordt, hoeft de verwarming minder vaak aan te staan. Dit is terug te zien op uw energierekening. De besparing kan voor een gemiddelde tussenwoning al oplopen tot € 200,- per jaar. Bij eengezinswoningen kan dit zelfs oplopen tot € 580,- per jaar. De kosten voor spouwisolatie zijn vaak al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. (Bron: milieucentraal.nl).

Wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is de goedkoopste én makkelijkste manier om de buitenmuren te isoleren. De kosten van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van het soort isolatiemateriaal, het aantal vierkante meter van de gevel, breedte van de spouw, het boordiameter dat gebruikt moet worden en eventuele extra kosten zoals het gebruik van een hoogwerker. Het is daarom lastig op afstand te bepalen wat de kosten voor spouwmuurisolatie zullen zijn. Benieuwd wat de kosten zijn in uw situatie? Wij hebben een schatting opgesteld van de gemiddelde kosten voor spouwmuurisolatie, subsidie en besparing per woningsoort. 

Kan ik subsidie aanvragen voor spouwmuurisolatie?
Jazeker! Wanneer u spouwmuurisolatie combineert met vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie of isolerend glas kunt u aanspraak maken op de landelijke subsidie. U kunt zo'n 20 procent van de investeringskosten terugkrijgen van de overheid. Bekijk onze subsidiepagina voor meer informatie over deze subsidieregeling. 

Bekijk ook: HR++ grafiet parels | Excellent HR+++ parels | Supafil Glaswol | Oude isolatie verwijderen of herstellen 

Lees verder

Ik wil een offerte aanvragen, hoe gaat dat in z'n werk?
Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie? Onze isolatieadviseurs geven u graag - gratis en vrijblijvend - advies! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op te nemen op 0341-745064. Onze isolatieadviseur neemt telefonisch contact met u op voor een afspraak bij uw woning. De adviseur zal een endoscopisch onderzoek verrichten en de woning opmeten, uiteraard kan hij u alles vertellen over onze werkwijze en materialen. Vervolgens zal hij u, indien de isolatie mogelijk is, door middel van een vrijblijvende offerte een advies op maat bieden.  

EPS parels of glaswol?

Doordat wij met verschillende materialen werken, komen wij altijd tot een passende oplossing die voldoet aan uw wensen. Zo werken wij bij spouwisolatie met EPS-parels en Glaswol. De keuze voor glaswol of parels ligt onder andere aan de spouwbreedte van de woning, de aanwezigheid van oude isolatie en de constructie van de woning. Onze isolatie- adviseur zal vooraf endoscopisch onderzoek doen om te bekijken welk isolatiemateriaal het beste bij uw woning past. De werkzaamheden worden door onze eigen ervaren isolatieteams uitgevoerd. Wist u dat wij ook oude isolatie kunnen verwijderen en de spouw volledig van vernieuwde isolatie kunnen voorzien?

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

9,4

Dotted lines

"Op dit moment is de organisatie goed, service perfect, prijsstelling goed, en contact met bewoners zeer goed. Fijn dat er steeds meer klanten komen, maar de geleverde kwaliteit maakt het succes."

Dotted lines
Dotted lines

"Het werk is goed uitgevoerd. Contact verliep op een zeer prettige wijze."

Dotted lines
Dotted lines

"Ik wil u bedanken voor het nette opruimwerk en keurige mensen die u in dienst heeft. Mijn complimenten".

Dotted lines

Alle referenties

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10