8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd

Koude muren of tocht door de muur is verleden tijd

Door het toepassen van spouwisolatie voelt de woning behaaglijker aan. Het wooncomfort wordt verhoogd en jaarlijks wordt er flink bespaard op de energierekening. Spouwisolatie is de meest effectieve en rendabele manier om uw woning te isoleren. De besparingen lopen op tot zo’n € 580,- per jaar bij een vrijstaande woning (Bron: milieucentraal.nl).

Spouwmuurisolatie

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Voordelen

  • Jaarlijks flinke besparing op uw energierekening
  • Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker
  • Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt
  • U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot
  • ’s Winters warmer, ’s zomers verkoeling
  • Meest rendabele manier van isoleren
  • Vaak al binnen 3- tot 5 jaar terugverdiend
  • Binnen één dag zonder rommel uitgevoerd!

Profiteer van het rendement van spouwisolatie

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan kan spouwisolatie u veel rendement opleveren. Bij spouwisolatie wordt de ruimte tussen het binnen- en het buitenblad van de spouwmuur gevuld. Door het toepassen van spouwisolatie houdt de woning de warmte beter vast en geven de muren minder kou af, waardoor de temperatuur op peil blijft. In de winter zorgt spouwmuurisolatie voor een warmer klimaat in de woning en in de zomer voor een koeler klimaat. Omdat de CO2-uitstoot flink vermindert, draagt u bij aan een gezond milieu. 

Hoog rendement

Doordat de warmte beter vastgehouden wordt, hoeft de verwarming minder vaak aan te staan. Dit is terug te zien op uw energierekening. De besparing kan voor een gemiddelde tussenwoning al oplopen tot € 200,- per jaar. Bij eengezinswoningen kan dit zelfs oplopen tot € 580,- per jaar. De kosten voor spouwisolatie zijn vaak al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. (Bron: milieucentraal.nl).

Volop keuze in isolatiematerialen

Doordat wij met verschillende materialen werken, komen wij altijd tot een passende oplossing die voldoet aan uw wensen. Zo werken wij met HR++ grafiet parels, Excellent HR+++ parels of Supafil glaswol. De werkzaamheden worden door onze eigen ervaren uitvoerders uitgevoerd.

Ventilatie in oorspronkelijke staat herstellen.
Bij het aanbrengen van spouwisolatie bieden wij ook de mogelijkheid om gietijzeren- of stalen ventilatieroosters in de oorspronkelijke staat te herstellen. 
 

Plan een adviesgesprek in
Neem contact met ons op voor het inplannen van een adviesgesprek. Bij het adviesgesprek zal er een endoscopisch onderzoek in uw woning uitgevoerd worden. Een van onze adviseurs zal een gaatje in uw buitenmuur boren. Met een speciale camera wordt vervolgens onderzocht of uw woning geschikt is voor het aanbrengen van spouwisolatie. Na dit onderzoek voorziet onze adviseur u van een advies over de beste vorm van spouwisolatie. Lees
ervaringen van onze tevreden klanten voor een beeld van onze werking. Bel voor het maken van een afspraak naar 0341 – 745064.

Bekijk ook:
HR++ grafiet parels | Excellent HR+++ parels | Supafil Glaswol | Oude isolatie verwijderen of herstellen

We adviseren je graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Vrijstaande woning
2-onder-1-kap
Eind-rijwoning
Tussenwoning
 
 

8,9

Dotted lines

"Inmiddels 2 maanden geleden geisoleerd.Het huis houdt warmte beter vast en is behaaglijker dan vroeger".

Dotted lines
Dotted lines

"Zeer tevreden over het nette werken van de uitvoerders!"

Dotted lines
Dotted lines

"Complimenten voor uitstekende service en uitvoering, zeer betrokken medewerkers en goed advies. Eerlijk zonder verkooppraatjes".

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen