8,7 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie > Knauf glaswol isolatie


Spouwmuurisolatie

Downloads

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Spouwmuurisolatie

Knauf isolatie

Knauf Supafil glaswol is een duurzaam en kwalitatief goed materiaal om te gebruiken bij isolatie. Wat fijn is aan dit materiaal, is dat het verkrijgbaar is tegen een relatief lage prijs. Lees snel verder en kom alles te weten over de werking van de spouwisolatie van het merk Knauf. Ook gebruik maken van Knauf Supafil glaswol voor de isolatie van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op!

Knauf Supafil glaswol zorgt voor veel isolatie en minimale milieubelasting

Knauf Supafil glaswol, te gebruiken voor isolatie van uw woning, bestaat uit zachte, witte glaswolvlokken van 80% gerecycled glas, soda, zand en kalksteen. Het is volgens het NIBE een van de meest milieuvriendelijke materialen om te gebruiken voor spouwmuurisolatie. Daarbij heeft het product een hoge isolatiewaarde. Knauf Supafil is het meest voordelige materiaal om een bestaande spouwmuur mee te isoleren.

Knauf is waterafstotend en zonder schimmels: ideaal voor spouwisolatie

Doordat er bij Knauf Supafil Glaswol een waterafstotend middel is toegevoegd, is dit materiaal zeer geschikt voor spouwmuurisolatie. Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht zal niet door de isolatielaag binnendringen. Schimmels hebben ook geen vat op Supafil Glaswol. Het isolatiemateriaal wordt onder hoge druk in de spouw geblazen en in de spouw samengeperst. Hierdoor vult het de hele spouw van beneden naar boven en kan het niet gaan inzakken. Kiest u ook voor Knauf bij uw spouwisolatie?

Dit zijn de voordelen van spouwisolatie door middel van Knauf Supafil glaswol

Schakelt u ons in voor het verzorgen van uw spouwisolatie? En kiest u ervoor om uw woning of bedrijfspand te laten isoleren met Knauf Supafil glaswol? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uitstekende isolatiewaarden (Lambda-waarde 0,034)
  • Het materiaal is SKG- IKOB en KOMO- gecertificeerd
  • Vochtwerend, zowel naar binnen als naar buiten
  • Optimale verdeling in de spouw zonder inzakken
  • Enige inblaas wol met hogere constante isolatiewaarde
  • Aan te brengen vanaf een 14 millimeter boordiameter bij smallere voeg

Ook kunt u bij ons terecht voor isolatie door middel van Neopixels premium parels. Benieuwd naar de voordelen daarvan? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek onze aantrekkelijke tarieven

U wilt het toch ook lekker warm hebben in huis? Schakel dan de diensten van Van de Bunt Isolatietechniek in voor het isoleren van uw woning. Wist u dat u ook flink wat kunt besparen op de stookkosten als u uw huis laat installeren? U vraagt een offerte aan via de website of u belt hiervoor naar 0341 - 745064. Heeft u nog bepaalde vragen? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Ook dan mag u natuurlijk altijd gewoon even bellen.

8,7

Dotted lines

"De heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn professioneel te werk gegaan. De werkzaamheden verliepen zeer vlot en kundig. Ze hebben alles netjes achtergelaten."

Dotted lines
Dotted lines

"Het werk is goed uitgevoerd. Contact verliep op een zeer prettige wijze."

Dotted lines
Dotted lines

"Lekker warm in huis! Vriendelijk personeel, net werk geleverd. En lagere maandlasten!!"

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Webdevelopment & CMS: Haagen Internet
Design: Inzpire Communicatie

Van de Bunt Isolatie Van de Bunt Isolatie
Rated 4.5/5 based on 56 customer reviews