9,1 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Over ons

Over Van de Bunt Isolatie uit Putten

Over Van de Bunt Isolatie uit Putten

Wij zijn uw partner is het isoleren van spouwmuren, kruipruimtes, vloeren en daken voor zowel huiseigenaren, bouwbedrijven als wooncoöperaties. 

Onze diensten onderscheiden zich door hoge kwaliteitsnormen en uitstekende kwaliteit- prijs verhouding. Door ervaring, kennis en ruime keuze aan isolatiematerialen komen wij altijd tot een passende oplossing. 
 

Ons team

Onze klanten geven ons een

9,1

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek klantenvertellen.nl

Downloads

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws familiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo'n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen. 

Hoge kwaliteitsnormen 
In Nederland zijn wij trendsetter vanwege sterke focus op recente ontwikkelingen op het gebied van na-isolatie. Door onze jarenlange ervaring en ruime keuze aan isolatiematerialen, komen wij samen met u tot een passende oplossing.  Wij streven naar hoge kwaliteitsnormen tegen een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.  Door onze horizontale bedrijfsstructuur zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel schakelen. Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een subsidie? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. 

SKG-IKOB gecertificeerd
Om kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij SKG-IKOB gecertificeerd voor het isoleren van spouwmuren met parels en wol én kruipruimtes met bodemparels en polyurethaan (pur). Dit betekent dat ons werk voldoet aan strenge uitvoeringsrichtlijnen en er steekproefsgewijs controles uitgevoerd worden op onze werkzaamheden. Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde isolatiematerialen, onze uitvoerders in het bezit van een VCA-diploma.

Aangesloten bij de Venin
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie de Venin; Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. Leden van de Venin zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Uitvoerende bedrijven zijn verplicht volgens strenge richtlijnen te werken. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kan er gebruik gemaakt worden van een geschillenregeling. De aangesloten bedrijven hebben zich verplicht om zich aan de uitspraak van deze geschillencommissie te houden. 

Supporter Oxfam Novib
Wij zijn Supporter van het micro financiering in het "ondernemers voor ondernemers netwerk" van Oxfam Novib, waardoor ondernemers in ontwikkelingslanden door middel van een lening een goede start van hun bedrijf gegeven wordt.  Een eigen bedrijf starten of uitbreiden, daar is kapitaal voor nodig. In veel ontwikkelingslanden zijn banken echter geen betrouwbare of toegankelijke kredietverstrekkers. Mede dankzij de inzet van Oxfam Novib krijgen zij toch de kans voor het ondernemerschap en het opbouwen van een menswaardig bestaan. Kijk hier voor meer informatie!

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10