9,1 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Knauf isolatie

Onze klanten geven ons een

9,1

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek Survio.com

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Knauf Supafil glaswol is een duurzaam en kwalitatief goed materiaal om te gebruiken bij isolatie. Wat fijn is aan dit materiaal, is dat het verkrijgbaar is tegen een relatief lage prijs. Lees snel verder en kom alles te weten over de werking van de spouwisolatie van het merk Knauf. Ook gebruik maken van Knauf Supafil glaswol voor de isolatie van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op!

Knauf Supafil glaswol zorgt voor veel isolatie en minimale milieubelasting

Knauf Supafil glaswol, te gebruiken voor isolatie van uw woning, bestaat uit zachte, witte glaswolvlokken van 80% gerecycled glas, soda, zand en kalksteen. Het is volgens het NIBE een van de meest milieuvriendelijke materialen om te gebruiken voor spouwmuurisolatie. Daarbij heeft het product een hoge isolatiewaarde. Knauf Supafil is het meest voordelige materiaal om een bestaande spouwmuur mee te isoleren. 

Waterafstotend en zonder schimmels: ideaal voor spouwisolatie

Doordat er bij Knauf Supafil Glaswol een waterafstotend middel is toegevoegd, is dit materiaal zeer geschikt voor spouwmuurisolatie. Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht zal niet door de isolatielaag binnendringen. Schimmels hebben ook geen vat op Supafil glaswol. Het isolatiemateriaal wordt onder hoge druk in de spouw geblazen en in de spouw samengeperst. Hierdoor vult het de hele spouw van beneden naar boven en kan het niet gaan inzakken. Kiest u ook voor Knauf bij uw spouwisolatie?

Dit zijn de voordelen van spouwisolatie door middel van Knauf Supafil glaswol

Schakelt u ons in voor het verzorgen van uw spouwisolatie? En kiest u ervoor om uw woning of bedrijfspand te laten isoleren met Knauf Supafil glaswol? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uitstekende isolatiewaarden (Lambda-waarde 0,034)
  • Het materiaal is SKG- IKOB en KOMO- gecertificeerd
  • Vochtwerend, zowel naar binnen als naar buiten
  • Optimale verdeling in de spouw zonder inzakken
  • Enige inblaas wol met hogere constante isolatiewaarde
  • Aan te brengen vanaf een 14 millimeter boordiameter bij smallere voeg

Ontdek onze aantrekkelijke tarieven

U wilt het toch ook lekker warm hebben in huis? Schakel dan de diensten van de Bunt Isolatietechniek in voor het isoleren van uw woning. Lees zeker de eerdere ervaringen van onze klanten. U vraagt een offerte aan via de website of u belt hiervoor naar 0341 - 745064. Heeft u nog bepaalde vragen? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Ook dan mag u natuurlijk altijd gewoon even bellen. 

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10