Gratis adviesgesprek
Zoeken

Wat kost spouwmuurisolatie?

Home > Spouwmuurisolatie > Wat kost spouwmuurisolatie?

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Warmer in de winter, koeler in de zomer

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Meest rendabele manier van isoleren

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Nieuws

Klanten vertellen

9

Peter uit Soest

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vriendelijk personeel die zelfs kleine schade aan de voeg hebben gerepareerd. Na afloop alles keurig opgeruimd, grote pluim!!

10

Diana uit Leusden

Zie boven, snelle offerte, snel afwerking. Kortom prima en aan te bevelen.

9

Danny uit Spakenburg

Heb de spouw van ons nieuwe huis laten na isoleren omdat we bij het vervangen vd kozijnen zagen dat de spouw half leeg bleek te zijn, De vorige bewoners hebben de spouw laten vullen door de heren die beter isoleren maar de spouw bleek half leeg te zijn. Wederom vd Bunt isolatietechniek gebeld omdat ze ons vorige huis ook hebben geïsoleerd en we daar super tevreden over waren. Ze bleken toevallig 1 week later in onze straat 2 huizen te gaan isoleren en ze zouden ons daarin meenemen. Efficiënt dus!!

10

Everdien uit Veenendaal

Goede service, wordt goed meegedacht en tips gegeven. Netjes gewerkt.

9

Govert Van der Boom uit Harderwijk

Van de Bunt verzorgde bij onze overburen de na-isolatie van de spouwen. Wij vroegen ook een offerte, de huizen komen overeen. Toen de mannen aan de slag gingen bleken onze spouwen te krap. ‘Dat gaan we niet doen, we willen u niet oplichten.‘ Ze vertrokken onverrichter zaken. Eerlijk bedrijf!

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl