9,1 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie > Excellent HR+++ parels


Spouwmuurisolatie

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Spouwmuurisolatie

Excellent HR+++ parels

Spouwmuurisolatie met Excellent HR+++ parels zorgt jaarlijks voor een flinke besparing op uw energierekening. De woning voelt behaaglijker aan, waardoor het wooncomfort verhoogd wordt. De spouwmuurisolatie wordt door onze eigen ervaren uitvoerende teams uitgevoerd. 

Hoogste isolatiewaarde

De Excellent HR+++ parels zijn kleine grijze (EPS) isolatieparels die speciaal ontwikkeld zijn voor spouwmuurisolatie. De parels bestaan hoofdzakelijk uit waterstof en koolstof. Deze componenten zijn milieuvriendelijke en niet schadelijk voor de gezondheid. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur gevuld.

Deze parel beschikt over een zeer hoge isolatiewaarde (lambda 0.033 W/mk) wat wordt bereikt met behulp van de toevoeging van grafiet.  Door het gebruik van grafiet wordt de warmte nog beter gereflecteerd en is de isolatiewaarde hoger dan van de standaard EPS- parels. De Excellent HR+++ parels zijn kleiner en ovaler van vorm dan de HR++ parels, waardoor zij in de spouw beter aansluiten. Dit resulteert in een hogere isolatiewaarde. Het grafiet bij de Excellent Hr+++ parel wordt door de parel verwerkt, waardoor de parels stofvrij zijn.  

Duurzame lijm

Voordat de parels in de muur gespoten worden, worden de besproeid met een bio- gebaseerde lijm, wat voor een stevig isolatiepakket zorgt. Deze duurzame lijm is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van spouwmuren, welke deels geproduceerd wordt met gebruik van reststroom uit de voedingsindustrie.

Voordelen van de Excellent HR+++ parels

- Uitermate geschikt voor een krappe spouwmuur
- Hoogste isolatiewaarde (lambda 0.033)
- Vlamdovend
- Vochtbestendig
- Milieuvriendelijk en recycleblaar
- Draagt bij aan geluidsdemping
- Mogelijk tot een boordiameter van 14 milimeter.

Wilt u graag genieten van een goed geïsoleerde woning? Bel dan snel naar 0341 745064 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook:
Subsidies | Hr++ parels | Supafil Glaswol | Oude isolatie verwijderen of herstellen
  

9,1

Dotted lines

"Complimenten voor uitstekende service en uitvoering, zeer betrokken medewerkers en goed advies. Eerlijk zonder verkooppraatjes".

Dotted lines
Dotted lines

"Echt fijne rustige vriendelijke mensen over de vloer gehad, ben zeer tevreden!"

Dotted lines
Dotted lines

"Het werk is goed uitgevoerd, contact verliep op zeer prettige wijze."

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen