9,1 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouwmuur is de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur. Deze ruimte is gemiddeld 4 tot 6 centimeter diep. Bij spouwmuurisolatie vult een gespecialiseerd bedrijf deze spouw met isolatiemateriaal, zoals glaswol of hr++ parels. Het is niet mogelijk om zelf een spouwmuur te isoleren, omdat daar speciale machines voor gebruikt worden.

Aan de buitenkan van de gevel worden gaten geboord in de kruising van de horizontale en de verticale voegen. De gaten worden in vastgesteld patroon, afhankelijk van de spouwbreedte en de constructie van de gevel, in de gevel geboord. 

Wij kunnen met verschillende boordiameters boren (vanaf 12 mm), waardoor er ook bij een smallere voeg netjes enkel in de kruising van de voeg geboord kan worden.

Via de geboorde gaten wordt isolatiemateriaal in de spouw geblazen. Na het vullen van de gevel worden de geboorde gaten weer netjes op kleur dichtgevoegd. Na enkele weken is deze specie uitgehard en zie je niets meer van het isoleren. Onderhoud van isolatie is niet nodig.

Bent u benieuwd welk materiaal geschikt is voor uw woning? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een advies op maat. 

Bekijk ook: Supafil glaswol | Hr++ parels | Excellent HR+++ parels

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10