9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie > Excellent Foam


Spouwmuurisolatie

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Spouwmuurisolatie

Excellent Foam

Woningen met een bouwjaar tussen 1970-1980 zijn vaak al geïsoleerd met UF-schuim, glaswol of steenwol. Bij zowel glaswol of steenwol is er vaak maar een dunne laag isolatie aangebracht, waardoor het effect van spouwmuurisolatie maar beperkt merkbaar is.

Bij woningen die geïsoleerd zijn met UF-schuim kan de kwaliteit van het materiaal door de jaren heen verslechterd zijn doordat het materiaal is uitgezakt, gescheurd of verpulverd. Excellent Foam is het zeer geschikt isolatiemateriaal voor het aanvullen en/of het herstellen van het oude isolatiemateriaal. Bij gebruik van Excellent Foam hoeft de aanwezige isolatie vooraf niet verwijderd te worden.

Waar bestaat Excellent Foam uit?

Excellent Foam is een wit isolatieschuim dat wordt gemaakt van water, schuimmiddel, hars en lucht. Nadat het materiaal is uitgehard, bestaat de Excellent Foam uit een naadloze isolatie met ontelbare kleine – met lucht gevulde- isolerende celletjes. Excellent Foam heeft door de fijne celstructuur een hoge isolerende waarde (bij 6 cm spouw RC 1.69)  en is daarnaast waterafstotend en dampdoorlatend. Door de stilstaande lucht in het schuim behoudt Excellent Foam langdurig haar isolerende eigenschappen. Voor het opschuimen van het materiaal wordt gebruik gemaakt van lucht. Dit betekent dat er dus geen schadelijke (H)CFK-houdende blaasmiddelen gebruikt worden.

Wanneer is Excellent Foam toepasbaar?

Excellent Foam is het zeer geschikt isolatiemateriaal voor aanvullen en/of herstellen van het oude isolatiemateriaal, waardoor de isolatiewaarde verhoogd wordt. Bij spouwmuurisolatie met Excellent Foam wordt via kleine gaatjes in de kruising van de voeg als een vloeibaar schuim in de spouwmuur aangebracht. Hierdoor heeft het een uitstekend vullend vermogen. Het vult alle holle ruimtes en dringt door tot in de kleinste naden en kieren. Dit schuim zet op een natuurlijke en geleidelijke manier in de spouw uit. Doordat uw energiekosten verlagen heeft u uw investering snel terug verdiend

Is Excellent Foam gecertificeerd?

Het materiaal voldoet aan de geldende Europese brandnormen en is geclassificeerd als moeilijk ontvlambaar. Excellent Foam is geregistreerd in de ISSO-database van BCRG (Bureau controle en Registratie Gelijkwaardigheid).

De voordelen van Excellent Foam

Spouwmuurisolatie herstellen of aanvullen met Excellent Foam heeft de volgende voordelen:
- Zeer geschikt voor bij-isoleren, herstellen of aanvullen van spouwmuurisolatie
- Waterafstotend
- Dampdoorlatend
- Brandveilig
- Hoge isolatiewaarde
- Geen chemische blaasmiddelen
- Dicht naadloos af

Bekijk ook: Spouwmuurisolatie | Spouwmuurisolatie Wol | Spouwmuurisolatie HR++ parels | Subsidie
 

9,4

Dotted lines

"Ik wil u bedanken voor het nette opruimwerk en keurige mensen die u in dienst heeft. Mijn complimenten".

Dotted lines
Dotted lines

"Complimenten voor uitstekende service en uitvoering, zeer betrokken medewerkers en goed advies. Eerlijk zonder verkooppraatjes".

Dotted lines
Dotted lines

"Inmiddels 2 maanden geleden geisoleerd.Het huis houdt warmte beter vast en is behaaglijker dan vroeger".

Dotted lines

Alle referenties

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10