9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Renovatie dakisolatie

Laat tijdens de renovatie aan uw huis meteen nieuwe dakisolatie aanbrengen door Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Wanneer u een renovatie aan uw huis wilt laten uitvoeren en meteen dakisolatie wilt laten aanbrengen, bespaart u honderden euro’s per jaar. 30 procent van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Daarom is het laten aanleggen van dakisolatie een goed idee wanneer u wilt besparen op de energiekosten. Hoe dat werkt legt onze expert u graag uit.

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Bespaar flink op de energiekosten door tijdens een renovatie dakisolatie aan te laten brengen

Door het dak van uw woning gaat flink wat warmte in huis verloren. Door te kiezen voor het juiste isolatiemateriaal, zoals bijvoorbeeld Polyurethaan behaalt u een optimaal resultaat. Zo kunnen wij isolatiemateriaal aan de binnenkant van uw dak aanbrengen. Wanneer u een zolder heeft, kunnen wij ook de vloer van de zolder isoleren om hetzelfde resultaat te bereiken. In al uw renovatieprojecten zijn wij tevens inzetbaar voor de vloerisolatie.

Maak een keuze uit verschillende materialen

Wanneer u kiest voor nieuwe dakisolatie op of in uw woning bij een renovatie, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van het beste resultaat. Dan kiest u voor Van de Bunt Isolatietechniek. Uiteraard adviseren wij u graag over wat voor u de beste methode is en wat in uw situatie het beste materiaal is. Voor persoonlijk advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0341 – 745064. Lees zeker ook de ervaringen van eerdere klanten van ons. 

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10