9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is de goedkoopste én makkelijkste manier om de buitenmuren te isoleren. De kosten van spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Onze adviseur geeft u graag vrijblijvend advies! 

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Wat zijn de kosten voor spouwmuurisolatie?

Het isoleren van de spouwmuur is één van de meest voordelige manier om een woning te isoleren. De kosten voor spouwmuurisolatie is afhankelijk het soort isolatiemateriaal, het aantal vierkante meter van de gevel, breedte van de spouw, het boordiameter dat gebruikt moet worden en eventuele extra kosten zoals het gebruik van een hoogwerker. Het is daarom lastig op afstand te bepalen wat de kosten voor spouwmuurisolatie voor uw woning.

Wij laten graag vooraf één van onze adviseurs langskomen om endosopisch onderzoek te doen. Onze adviseur zal beoordelen welk materiaal geschikt is én of er bijzonderheden zijn. Aan de hand van dit onderzoek ontvangt u een vrijblijvende oferte op maat.

Milieucentraal.nl geeft een overzicht met de gemiddelde kosten per jaar, gemiddeld subsidiebedrag en de jaarlijkse besparing. Wij hebben het overzicht aangevuld met de gemiddelde subsidiebedragen vanaf 1 juni 2020 en de besparing na 10 jaar.

Wat is de terugverdientijd van spouwmuurisolatie?

Het toepassen van spouwmuurisolatie is de voordeligste methode van na-isolatie. Spouwmuurisolatie heeft een gemiddelde terugverdientijd van 3 tot 5 jaar. Daarbij gaan we uit van een gemiddelde spouwbreedte van 6 centimeter en de gemiddelde lambdawaardes. 

Kunt u gebruik maken van subsidies? Dan is de terugverdientijd nog sneller, gemiddeld 1 tot 3 jaar! 
De exacte terugverdientijd is natuurljk afhankelijk van het soort isolatiemateriaal en de spouwbreedte, maar bewonersgedrag speelt daarin ook een zeer grote rol. 

Bekijk ook: spouwmuurisolatie  | vloerisolatie | bodemisolatie | dakisolatie

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10