9,2 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Voordelen van isolatie

Wat zijn de voordelen van isolatie?

Wat zijn de voordelen van isolatie?

Het isoleren van een woning heeft vele voordelen. Het houdt warmte binnen en zorgt voor meer wooncomfort. Daarnaast bespaart het energie en is beter voor het milieu. We zetten alle voordelen van het isoleren van een woning op een rijtje.
 

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

- Isoleren zorgt voor een aangenamere leefomgeving

Een niet geïsoleerde woning verliest tot wel dertig procent van de warmte via het dak en twintig procent via de muren. Het toepassen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en/of dakisolatie zorgt voor minder warmteverlies. Vloeren en muren zullen minder koud en prettiger aanvoelen. In de zomer warmte de warmte juist buitengesloten, waardoor de woning koeler aanvoelt. Door vermindering van tocht en vocht wordt de leefomgeving in de woning verhoogd.

- Lagere energiekosten
Met na-isolatie kunt u tot wel dertig procent op uw energiekosten besparen, dit loopt op tot honderden euro’s per jaar! Door de relatief lage investering heeft u de isolatie snel terugverdiend.

- Isolatie zorgt voor waardevermeerdering van de woning
Nadat uw woning geïsoleerd is kunt u een nieuw energielabel laten aanmeten. Het energielabel geeft aan hoe zuinig een woning is. Een woning die een laag energieverbruik heeft, ligt goed in de markt. De vaste lasten bij deze woning zijn lager. Gemiddeld stijgt de woningwaarde met 2 procent. Hoe groot de waarde verhoging exact uitpakt, is afhankelijk van de type woning, het huidige energielabel, de isolatie die wordt aangebracht en de locatie van de woning.

- Isolatie draagt bij voor een beter milieu
Doordat het gasverbruik bij het isoleren van de woning verlaagd, wordt ook de Co2 uitstoot verminderd. Er is namelijk minder brandstof nodig.

- Uitvoering is (meestal) binnen één dag klaar!
Veel mensen denken dat isolatie van uw woning veel gedoe met zich mee brengt. Dit valt gelukkig erg mee. De meeste isolatiemaatregelen zijn binnen een halve- tot één werkdag klaar. Daarbij zorgt het vaak voor weinig overlast.

Benieuwd naar de isolatiemogelijkheden bij uw woning?
Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze isolatie-adviseurs.

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10