Gratis adviesgesprek
Zoeken

Hoe werkt vloerisolatie bij vloerverwarming?

Home > Vloerisolatie > Hoe werkt vloerisolatie bij vloerverwarming?

Voordelen van vloerisolatie

Jaarlijks een flinke besparing op uw energierekening

Vloerisolatie zorgt jaarlijsk voor een flinke besparing op uw energierekening. Dit kan oplopen tot jaarlijks 200 euro bij een tussenwoning tot wel 390 euro bij een vrijstaande woning!* Bron: Milieucentraal.nl

Beter voor het milieu, door minder CO2 uitstoot

Vloerisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan, waardoor er minder CO2 uitstoot is.  Vloerisolatie zorgt voor een vermindering van CO2 uitstoot van 450 kilo bij een tussenwoning tot wel 900 kilo bij een vrijstaande woning!*
Bron: Milieucentraal.nl

Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte

Door een isolerende laag aan te brengen tussen de krupiruimte en de woning wordt optrekkend vocht in de woning verlaagd. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat van de woning. 

De vloer wordt tot wel drie graden warmer

Door het aanbrengen van vloerisolatie wordt de vloer tot wel drie graden warmer.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Vloerisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Nieuws

Klanten vertellen

10

Arie uit Huizen

Vanaf eerste contact met van der Bunt is ec sprake van een goede verstandhouding en veel geduld bij van der Bunt. Mo en collega waren stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd gelijk goed uitgelegd wat de aanpak was en vragen werden rustig en kundig beantwoord. Er werd gestaag gewerkt en binnen 2 uur was de klus geklaard. Inclusief het opruimen van alle troep. Bij het dichten van de gaten met voegcement werden ook nog wat kleine reparaties gedaan. Bovendien nog wat adviezen gekregen over verder afdichten. Zeer goed en correct allemaal.

7

Rolf uit gemeente Twello

In oktober een offerte gevraagd voor het isoleren mijn garage plafond (tussen de balken) met Pur. 12 Januari zouden ze komen. De account manager is ter plekke wezen kijken en heeft foto‘s gemaakt het aantal meters op gemeten ca 50m2 en we hadden afgesproken dat ik alles van af het plafond zou halen, en de twee rekken met gereedschap zou afplakken. Zo geschiede. Achteraf bleek dat een plafond spuiten toch iets anders is dan een kruipruimte. De uitvoering verdiende zeker geen schoonheidsprijs en er zat ruim onvoldoende materiaal op. Ik heb vervolgens een gesprek gehad met de heer Endema, die mijn klacht serieus heeft opgepakt. Hij gaf mij gelijk dat er niet geleverd is wat er afgesproken is. De factuur is gecrediteerd, pur bussen zijn er gebracht zodat ik op de plekken waar nagenoeg niets zat wat kan bijspuiten. Een bos bloemen voor het ongemak. Al met al jammer dat het niet goed gelopen is, het heeft mij behoorlijk wat meer werk bezorgd, maar eerlijk is eerlijk de nazorg is perfect opgepakt! Wat zeer is gewaardeerd.

9

Tobias van Dockum uit Linschoten

Na contact gehad te hebben met een adviseur is deze langs geweest en gekeken welke maatregelen is meest rendement zouden geven. Er is gekozen voor vloer en dak isolatie. Na het bezoek van de adviseur kregen wij binnen 1-2 dagen al een offerte en konden we de werkzaamheden gaan plannen. De werkzaamheden zijn snel en kundig uitgevoerd. In 1 woord: top

2

Jeroen Schinkel uit Hilversum

Gaten niet allemaal gevuld, voegsel uitgedroogd. 5 x bellen elke keer opnieuw moeten aangeven wat er niet goed is gegaan. Belofte keer op keer: U krijgt zsm een belletje. Dus niet. Belofte na 5e telefoontje: Er komt donderdag om 9.00 uur iemand langs om het op te lossen. Dus niet, voor niets zitten wachten. Weer bellen: Wie moest er komen? Hier niets van bekent. Wij bellen u zsm vandaag nog terug. Nee dus. Krijg een flauw appje van de man die had moeten komen. Sorry hoor. Kortom, klaar mee. Slecht.

10

frank uit amersfoort

uitstekend

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl