8,8 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Bodem- en vloerisolatie > Vloerisolatie Pur-schuim

Vloerisolatie Polyuethaan heeft een zeer hoge isolatiewaarde, is stabiel en vormvast. 

Zeer hoge isolatiewaarde
Polyurethaan (Pur-schuim) heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Dit product is stabiel en vormvast, nadat het materiaal hard geworden is verzakt de isolatielaag nooit. Het sluit naden en kieren naadloos af en heeft geen capillaire werking (het zet niet uit). Door het naadloos pakket kan vocht de woning niet meer binnendringen. Dat zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

Gesprayd tegen de onderzijde van de begane grond-vloer
Het twee-componenten hardschuim wordt in de benodigde dikte tegen de onderzijde van de begane-grondvloer gesprayd. De vloeistof stolt binnen enkele seconden op en hardt vrijwel direct uit. Ook funderingsrand wordt 30 centimeter naar beneden toe meegespoten. Doordat door het isoleren het ventilerend vermogen in de kruipruimte verloren gaat. In dat geval wordt de ventilatie hersteld door het plaatsen van renovatiekokers. 

Geschikt voor zowel hout- als betonvloeren
Vloerisolatie Polyuethaan is geschikt voor zowel hout- en betonvloeren. Voor vloerisoaltie met Polyurethaan is een werkhoogte van +- 50 centimeter benodigd. 

Gezondheidsrisico's bij Pur?
Polyurethaan (pur) is in het nieuws geweest vanwege eventuele gezondheidsrisico's door dit materiaal. Sommige mensen zijn gevoelig voor bepaalde stoffen, dit kan zijn voor tarwe, suiker of andere stoffen. In Pur zit MDI wat, wanneer iemand hier allergisch voor is, overgevoeligheidsreacties kan veroorzaken. Daarom wordt vanuit de certificeringsinstantie aan de bewoners geadviseerd om tijdens het spuiten tot twee uur daarna niet in de woning aanwezig te zijn. 

Voordelen

  • Zeer hoge isolatiewaarde (lambda 0.26 W/mK)
  • Sluit naadloos af
  • Ongevoelig voor schimmels, rot, zuren en vocht
  • Waterdamp-remmend
  • Werking blijft uitstekend (ook op lange termijn en bij extreme condities)
  • Vlamdovend

 

8,8"Ik wil u bedanken voor het nette opruimwerk en keurige mensen die u in dienst heeft. Mijn complimenten"."De coördinatie en uitvoering verliep vlekkeloos en er wordt goed rekening gehouden met omstandigheden""Wij hebben het contact met de adviseur en 2 uitvoerders als prettig ervaren!"

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Webdevelopment & CMS: Haagen Internet
Design: Inzpire Communicatie

Van de Bunt Isolatie Van de Bunt Isolatie
Rated 4.5/5 based on 56 customer reviews