9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Vloerisolatie > Vloerisolatie PIF isolatiefolie

Vloerisolatie met PIF-isolatiefolie

Wat is PIF- isolatiefolie?

PIF- isolatiefolie (voorheen Prostelko) is een sterke en compacte isolatiefolie dat bestaat uit verschillende lagen aluminiumfolie, afgewisseld met luchtkussens. Pif isolatiefolie is een compacte, maar sterke isolatiefolie met een hoge isolatiewaarde.  PIF-isolatiefolie wordt bevestigd aan de onderzijde van uw vloer. De warmte blijft door PIF-isolatiefolie in de kamer op de vloer en verdwijnt niet naar de onderzijde. Doordat de folie reflecterend is, wordt de warmte weerkaatst. De luchtkussens zorgen voor de isolatie onder de vloer. Dit zorgt voor een warmere vloer, hoger wooncomfort en een flinke besparing op uw energierekening. U voelt direct verschil!

Wanneer is de vloer geschikt voor PIF-isolatiefolie?

Vloerisolatie met PIF-isolatiefolie is zeer geschikt voor zowel houten- als betonvloeren met een hoogte vanaf 50 centimeter. Bij vloerisolatie met PIF is het belangrijk dat er niet te veel leidingen in de kruipruimte aanwezig zijn, omdat het materiaal luchtdicht geplaatst wordt. Bij kruipruimtes tot 50 centimeter adviseren wij bodemisolatie. Wilt u weten of PIF-isolatiefolie ook voor uw woning geschikt is? Onze adviseurs geven u graag advies over de mogelijkheden met PIF-isolatie!

Wat is de isolatiewaarde van PIF-folie?

Het materiaal is verkrijgbaar is verschillende diktes, waar ook de isolatiewaarde door bepaald wordt. Onze adviseurs kunnen u advies geven wat betreft de dikte van het materiaal.

Wat zijn de voordelen van PIF-isolatiefolie?

- Goede isolatiewaarde 
- Stof -en tochtvrij
- Doorlopende isolatielaag
- Geen vezels of andere schadelijke stoffen
- Minimaal ruimteverlies door geringe dikte isolatiefolie

PIF erkent verwerker

Van de Bunt Isolatietechniek is erkent PIF-verwerker. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van onze fabrikant. Wij geven 10 jaar garantie op zowel het materiaal al de montage. 

Insula gecertificeerd

Om de kwaliteit van onze verwerking te waarborgen is Van de Bunt Isolatietechniek in het bezit van een certificaat van Insula Certificatie voor vloerisolatie met PIF. Insula Certificatie voert steekproefsgewijze controles uit op locatie, waarbij het verwerkte isolatieproduct en de uitgevoerde werkzaamheden op alle relevante randvoorwaarden gecontroleerd worden. Tijdens de controles worden rapportages opgesteld, waarbij eventuele tekortkomingen worden geregistreerd. 

Uw woning voorzien van vloerisolatie met PIF-isolatie? Onze adviseur komt graag - gratis en vrijblijvend - langs voor een adviesgesprek op maat.

Vraag snel een offerte aan!
 

 

9,4

Dotted lines

"Complimenten voor uitstekende service en uitvoering, zeer betrokken medewerkers en goed advies. Eerlijk zonder verkooppraatjes".

Dotted lines
Dotted lines

"Echt fijne rustige vriendelijke mensen over de vloer gehad, ben zeer tevreden!"

Dotted lines
Dotted lines

"Compliment voor de manier waarop jullie uitvoerders vakkundig en netjes aan de slag zijn geweest!"

Dotted lines

Alle referenties

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10