8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Kruipruimte isoleren Apeldoorn

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek Survio.com

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Kruipruimte isoleren Apeldoorn

Om de kruipruimte van uw woning te isoleren in de omgeving van Apeldoorn schakelt u Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in. Weet u de staat van uw eigen woning? Woont u bijvoorbeeld in een wat oudere woning? Goede isolatie is enorm belangrijk. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

Welke producten zijn er beschikbaar om een kruipruimte te isoleren nabij Apeldoorn?

Al bijna 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van Isolatietechnieken. Of het nu gaat om het dak, de vloer, een muur of een kruipruimte. U kunt op onze expertise rekenen. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd, wat betekent dat u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen voor onze diensten, maar ook zeker voor de materialen die wij gebruiken. Zo zijn wij het enige Veluwse isolatiebedrijf dat met Neopixels materiaal mag werken. Voor het isoleren van de kruipruimte in uw woning te Apeldoorn werken wij met onder andere met de volgende materialen:

Neopixels HR ++: Dit zijn kleine grijze bolletjes die in de muur worden gespoten. Daarna worden ze besproeid met hightech lijm, wat zorgt voor een stevig isolatiepakket. Het voordeel van dit materiaal is een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De bolletjes zijn waterafstotend, milieuvriendelijk en bieden weerstand tegen veroudering en verrotting.
Neopixels Premium parels: Deze parels zorgen voor een betere reflectie van kou en warmte. Dankzij de samenstelling en de vorm, bieden de parels een hoge isolatiewaarde.
Knauf Supafil Glaswol: Deze zachte, witte glaswolvlokken zijn gemaakt van 80% gerecycled glas, soda, zand en kalksteen.

Vraag naar een gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de voordelen van het isoleren van de kruipruimte van uw woning of een compleet pand in de buurt van Apeldoorn? Wij voorzien u graag van een gratis adviesgesprek. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Belt u dan naar het telefoonnummer 0341 – 745064

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen