Gratis adviesgesprek
Zoeken

Isolatie Apeldoorn

Voor de spouwmuurisolatie van uw woning in de omgeving van Apeldoorn schakelt u Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in. Weet u de staat van uw eigen woning? Woont u bijvoorbeeld in een wat oudere woning of heeft u onlangs een nieuwbouwwoning betreden? Goede isolatie is enorm belangrijk. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

Welke producten worden gebruikt bij spouwmuurisolatie?

Al bijna 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van isolatietechnieken. Of het nu gaat om het dak, de vloer, een muur of een kruipruimte. U kunt op onze expertise rekenen. Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd wat betekent dat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Niet alleen onze diensten, maar ook zeker de materialen die wij gebruiken. Voor spouwmuurisolatie in uw woning te Apeldoorn werken wij dan ook onder andere met Knauf Supafil Glaswol. Deze zachte, witte glaswolvlokken zijn gemaakt van 80% gerecycled glas, soda, zand en kalksteen. Het materiaal is al aan te brengen vanaf een 14 millimeter boordiameter. 

Een gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de voordelen van goede spouwmuurisolatie of vloerisolatie in uw woning of pand in de buurt van Apeldoorn? Wij voorzien u graag van een gratis adviesgesprek. Naast Apeldoorn verzorgen wij tevens een spouwmuurisolatie in vele andere regio’s van Nederland. Zo schakelt u ons ook in voor al uw projecten in onder andere Zwolle en Zevenaar. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Belt u dan naar het telefoonnummer 0341-745064.