9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Vloer isoleren renovatie

Vloer isoleren renovatie

Vloer isoleren renovatie

Wilt u uw vloer laten isoleren of moet de bestaande vloerisolatie vervangen worden tijdens de renovatie van uw woning? Schakel hiervoor dan het ervaren team van Van de Bunt Isolatietechniek in. Wanneer u door onze specialisten uw vloer laat isoleren of tijdens de renovatie van uw woning de vloerisolatie laat verbeteren, zal uw wooncomfort enorm verbeteren.

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Wat gebeurt er als u uw vloer laat isoleren tijdens de renovatie van uw woning?

Wanneer u uw vloer bijvoorbeeld tijdens een woningrenovatie laat isoleren door ons ervaren team, wordt er een isolerende laag in de kruipruimte of onder de vloer op de begane grond aangebracht. Hierdoor ervaart u meer comfort in uw woning en krijgt u minder snel koude voeten. Er zijn verschillende materialen mogelijk. Dit kan met het bekende Polyurethaan, maar ook het gebruik van Excellent bodemparels of isolatiefolie is mogelijk. Wij adviseren u graag over welk materiaal in uw geval de beste keuze is. 

Wanneer moet u uw vloer laten isoleren en wanneer is renovatie noodzakelijk?

Isolatie van uw vloer is vooral interessant als u woont in een huis met een bouwjaar van voor 1983. In veel gevallen heeft u dan geen optimale vloerisolatie, waardoor u ongemak in uw huis kunt ervaren. Uw vloer is altijd koud, waardoor het geen pretje is om op blote voeten door het huis te lopen. Ook is het vaak lastig om de woning warm te krijgen. In een ouder huis is het dus een goed idee om de vloer te laten isoleren of renovatie van uw vloerisolatie te laten uitvoeren. Heeft u een kruipruimte die minimaal 50 centimeter diep is? Dan is het aanbrengen van vloerisolatie in de kruipruimte de beste oplossing.

Vraag naar de mogelijkheden

Uiteraard komen we graag de situatie bekijken om u persoonlijk te adviseren over welke oplossing in uw geval het beste is. Samen maken we dan een plan van aanpak. Lees hoe onze werkwijze al eerder tevreden klanten opleverde. Bel voor dit persoonlijke advies naar 0341 – 745064.

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10