Gratis adviesgesprek
Zoeken

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Vereniging van Eigenaren

Klanten vertellen

9

B.D.Sonnenberg uit Baarn

Als 2 jonge medewerkers enthousiast en met plezier je kruipruimten induiken om de vloerisolatie aan te brengen en al zingend hun werk doen, dan heb ik diep respect voor de benauwde en lastige klus die ze behendig en professioneel op dat moment uitvoeren. Het resultaat mag er zijn. Top.

10

Ruud uit Cothen

Vakkundige medewerkers die efficiënt en met minimale overlast de gevelisolatie aanbrengen. Alles netjes opgeruimd klaar in een halve dag. Ook ongelukje met een leiding werd keurig opgelost.

10

Cees Saat uit Elst

Goede uitleg door de vertegenwoordiger die aan huis komt en perfect afgewerkt door de medewerkers die het uitvoeren en ook vallen de kosten mee.

9

Gijs uit Lagerweij

De medewerkers van Van de Bunt bleken zowel deskundig als vriendelijk te zijn. Ze hebben het karwei vlot afgerond. Bovendien naderhand alles keurig opgeruimd. Hulde!

5

John uit Utrecht

Ik heb de uitvoering als matig ondervonden. De uitvoerders werken snel maar niet zorgvuldig. Dat er 2 herstel acties uitgevoerd moeten worden om het geheel naar wens uitgevoerd te hebben vind ik niet goed. De herstel actie heb ik zelf geconstateerd door onder de vloer te kruipen, moet ook niet nodig zijn. De 2de herstel actie werd er zelfs getwijfeld of ik het wel goed gezien had, verzocht om foto dus nogmaals onder de vloer.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl