9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Nieuwe algemeen directeur

Steven Endema nieuwe directeur Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Steven Endema nieuwe directeur Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Van de Bunt Isolatietechniek B.V. te Putten, een van de grootste isolatiebedrijven van spouwmuur-, vloer- en dakisolatie in Nederland, heeft een nieuwe algemeen directeur. Sinds 1 mei wordt het bedrijf geleid door Steven Endema (52). Endema volgt Henk van de Bunt (61) op, die het bedrijf twaalf jaar geleden startte.

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Steven Endema is ruim negen jaar betrokken bij het bedrijf als commercieel en operationeel adviseur. Met de managementwisseling gaat Van de Bunt Isolatietechniek een volgende fase in. In de twaalf jaar van zijn bestaan heeft het bedrijf een enorme groei meegemaakt: van eenmansbedrijf tot een organisatie met ruim veertig medewerkers. Met zijn ruime commerciële en organisatorische achtergrond is Endema de aangewezen persoon om Van de Bunt Isolatietechniek de komende periode van verdere groei te leiden.

Leider middensegment
Van de Bunt Isolatietechniek is leider van het marktmiddensegment in isolatietechniek. Het bedrijf richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt. Het werkgebied beslaat de brede strook midden-Nederland: van de lijn Amsterdam-Zwolle tot de grote rivieren, en van Noordzee tot Duitse grens. Van de Bunt Isolatietechniek dankt zijn sterke marktpositie aan uitstekende medewerkers, grote betrouwbaarheid, sterk innovatief vermogen en professioneel bedrijfsbeleid.

Innovatie
Henk van de Bunt, naamgever van het bedrijf, blijft actief bij Van de Bunt Isolatietechniek B.V. betrokken, met name op het gebied van technische ontwikkeling en innovatie van producten. Vooral in vloer- en dakisolatietechnieken worden de komende jaren belangrijke stappen verwacht, die alle aandacht van het bedrijf opeisen.
 

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10