Gratis adviesgesprek
Zoeken

Hoelang duurt het aanbrengen van spouwmuurisolatie?

Home > Spouwmuurisolatie > Hoelang duurt spouwmuurisolatie?

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Warmer in de winter, koeler in de zomer

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Meest rendabele manier van isoleren

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Nieuws

Klanten vertellen

10

Jeroen uit Voorthuizen

Binnen een ochtend was de hele spouwmuur geïsoleerd. De gaten in de snijvoeg zijn weer netjes hersteld. Al met al zeer tevreden.

10

Antea uit Elburg

In deze tijd loopt alles niet altijd volgens de planning van de klant. De service en het ontzorgen van mij als klant maakt dat je samen een wachttijd overbrugt. Top.

10

John uit Harderwijk

Het waren nette mannen en zeiden precies wat ze deden. Aan te bevelen.

9

Anton uit Bunschoten-Spakenburg

Na een gesprek met de vertegenwoordiger was de offerte snel binnen. Binnen een paar weken kon de vloerisolatie gedaan worden. In de ochtend verschenen twee vriendelijke en gezellige werklui die aan de gang gingen. Tijdens de werkzaamheden bleek dat ze niet het hele oppervlakte konden bereiken vanwege verschillende (steun)muurtjes onder de vloer. Maar het verschil is netjes gecorrigeerd in de factuur. Ik werd goed op de hoogte gehouden en na een kleine 4 uur waren ze klaar. Ze hebben alles netjes achtergelaten en het huis afgesloten. Voorlopig zeer tevreden, nu kijken of we het verschil duidelijk merken van de winter.

9

Henk uit Putten

Vanaf het aanvragen van de offerte tot het het aanbrengen van de Vloerisolatie PIF -isolatie is alles naar onze wens verlopen!

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl