Gratis adviesgesprek
Zoeken

Hoelang duurt het aanbrengen van spouwmuurisolatie?

Home > Spouwmuurisolatie > Hoelang duurt spouwmuurisolatie?

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Warmer in de winter, koeler in de zomer

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Meest rendabele manier van isoleren

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Nieuws

Klanten vertellen

10

Petra uit Hilversum

Prettig bedrijf en vriendelijke mensen. Je wordt als particulier goed geïnformeerd over de mogelijkheden, opties en het proces. De heren die de spouwmuurisolatie kwamen aanbrengen hebben dit mijns inziens zeer professioneel gedaan en wat ook prettig is ruimen al hun rommel op zodra alles klaar is. Er was wel wat misgegaan met de tijd in onze afspraakbevestiging waardoor we vroeger opgestaan zijn dan nodig bleek. Mijn tip; bel een (werk)dag van te voren even met de klantendienst, om het tijdstip dat ze met je afgesproken hebben even te checken, zodat je zeker weet wanneer je ze daadwerkelijk kan verwachten. Desalniettemin doet dit kleine foutje niet af aan de prettige ervaring die ik met Van de Bunt gehad heb.

10

Jan van den Bor uit Putten

Isoleren van de houten vloer onderkant met pur is uitstekend uitgevoerd en de muren met de korrels ook goed gedaan alles netjes opgeruimd ik ben zeer tevreden prima bedrijf raad ik zeker aan Van de Bunt is een aanrader Groeten Jan v d Bor

10

frank uit amersfoort

uitstekend

10

L uit Zutphen

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, adviseur had dingen aangegeven (Oa spouwborstel) wat niet uitvoerbaar was. Wel naar tevredenheid alles opgelost en uitgevoerd. Heren hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd.

10

Peter uit Heij

De mannen die onze spouwmuur hebben geïsoleerd dachten mee in oplossingen en hebben vakwerk geleverd.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl