9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Spouwmuurisolatie > HR++ grafiet parels


Spouwmuurisolatie

Downloads

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Spouwmuurisolatie

HR++ grafiet parels

De  HR++ grafiet parel is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde tegen een gunstige prijs. 

Wat zijn HR++ Grafiet parels?

De HR++ grafiet parels zien er uit als kleine, grijze EPS (polystyreen) bolletjes. Voordat de parels in de muur worden gespoten, worden zij besproeid met high tech lijm. Dit zorgt voor een stevig isolatiepakket. Door de toevoeging van grafiet aan de isolatieparels zorgt voor een betere reflectie van koude en warmte.  Bij spouwmuurisolatie met HR++ grafiet parels wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld.

Gunstige prijs en goede isolatiewaarde

Bij het ontwerp van HR++ parelsysteem is vooral gelet op de goede prijs-/kwaliteit verhouding. Het systeem kenmerkt zich door een gunstige prijs met een goede isolatiewaarde. Deze isolatieparel beschikt over een hoge isolatiewaarde (lambda 0.034 W/mk) wat wordt bereikt door de toevoeging van grafiet. Het grafiet bij de Hr++ parel wordt door de parel verwerkt, hierdoor is het parelsysteem stofvrij.  Door het gebruik van grafiet wordt warmte beter gereflecteerd en is de isolatiewaarde hoger dan bij een standaard EPS isolatieparel. Deze EPS parels zijn ronder van vorm dan de Excellent HR+++ parels, waardoor de isolatiewaarde wat lager ligt dan bij de Excellent HR+++ parel. 

Parelsysteem met duurzame lijm

Voordat de parels in de muur gespoten worden, worden de besproeid met een bio- gebaseerde lijm, wat voor een stevig isolatiepakket zorgt. Deze duurzame lijm is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van spouwmuren, welke deels geproduceerd wordt met gebruik van reststroom uit de voedingsindustrie.

Voordelen HR++ parels

- Uitermate geschikt voor een krappe spouwmuur
- Hoge isolatiewaarde (lambda 0.034)
- Vlamdovend
- Vochtbestendig
- Milieuvriendelijk en recycleblaar
- Draagt bij aan geluidsdemping 

Wilt u graag genieten van een goed geïsoleerde woning? Wij geven u graag - gratis en vrijblijvend - advies wat voor materiaal geschikt is voor uw woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op 0341-745064.

Bekijk ook
Subsidies | Excellent hr+++ parels | Supafil Glaswol | Oude isolatie verwijderen

9,4

Dotted lines

"De heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn professioneel te werk gegaan. De werkzaamheden verliepen zeer vlot en kundig. Ze hebben alles netjes achtergelaten."

Dotted lines
Dotted lines

"Compliment voor de manier waarop jullie uitvoerders vakkundig en netjes aan de slag zijn geweest!"

Dotted lines
Dotted lines

"Op dit moment is de organisatie goed, service perfect, prijsstelling goed, en contact met bewoners zeer goed. Fijn dat er steeds meer klanten komen, maar de geleverde kwaliteit maakt het succes."

Dotted lines

Alle referenties

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10