Gratis adviesgesprek
Zoeken

Muur isoleren

Muur isoleren

Muur isoleren

De muur van uw woning laten isoleren is een uitstekende keuze wanneer u bijvoorbeeld tocht ervaart in uw woning. Door de muur te laten isoleren, creëren we een optimaal klimaat in huis, wat uw woonplezier vergroot. Maar dat is niet de enige reden om voor isolatie van de muur of muren van uw woning te kiezen. Ontdek waarom u kiest voor het isoleren van uw muren door een specialist als Van de Bunt Isolatietechniek.

Muur isoleren

De muur van uw woning isoleren levert een flinke energiebesparing op

Door de muur van uw huis te isoleren met Knauf isolatie of EPS parels houdt de woning beter zijn warmte vast, waardoor u minder hard hoeft te stoken. Dit zorgt voor een lagere energierekening. Het isoleren van de muur of spouwmuur zorgt er voor dat het comfort in de woning toeneemt. Doordat het de muur tussen de binnen- en buitenmuur van de woning betreft, is geen sprake van ruimteverlies in de woning. 

Geschikt voor woningen tussen 1920 en 1980

Het isoleren van de muur is vooral geschikt bij woningen gebouw tussen 1920 en 1980. Bij de bouw zijn bij deze huizen nog geen of slechts beperkte isolatie aangebracht. Onze uitvoerders boren kleine gaatjes boren in de kruising van de voeg. Deze gaatjes worden volgeblazen met isolatemateriaal en na het isoleren weer netjes op kleur gebracht. 

Neem voor het isoleren van de muren van uw woning contact met ons op

Ziet u een aanzienlijke energiebesparing wel zitten?  Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0341 – 745064 en plan een gratis adviesgesprek in. Onze adviseurs komen graag - gratis en vrijblijvend- bij u langs voor een offerte op maat. Op onze website kunt u al een aantal van onze eerdere projecten bekijken.

Bekijk ook: Spouwmuurisolatie | Supafil glaswol | Hr++ parels spouw