8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Muur isoleren

Muur isoleren

Muur isoleren

De muur van uw woning laten isoleren is een uitstekende keuze wanneer u bijvoorbeeld tocht ervaart in uw woning. Door de muur te laten isoleren, creëren we een optimaal klimaat in huis, wat uw woonplezier vergroot. Maar dat is niet de enige reden om voor isolatie van de muur of muren van uw woning te kiezen. Ontdek waarom u kiest voor het isoleren van uw muren door een specialist als Van de Bunt Isolatietechniek.

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

De muur van uw woning isoleren levert een flinke energiebesparing op

De isolatie van de muur van uw gevel levert meer voordelen op dan enkel het verbeteren van de mate waarin de muur warmte vasthoudt. Het isoleren van de muur zorgt er in het algemeen voor dat het comfort in de woning toeneemt. Verder is er geen sprake van ruimteverlies in de woning. Dat laatste is bijvoorbeeld wel het geval bij isolatie van de binnenmuur. Maar een van de belangrijkste voordelen is dat na-isolatie van uw muur zorgt voor een flinke energiebesparing. Geïsoleerde muren zorgen ervoor dat de warmte niet door de muur ontsnapt, waardoor het altijd aangenaam blijft in uw woning. De woning blijft langer warm, zelfs wanneer de verwarming uitgeschakeld is!

Neem voor het isoleren van de muren van uw woning contact met ons op

Ziet u een aanzienlijke energiebesparing wel zitten? Wilt u het klimaat in uw woning optimaliseren en de waarde van uw woning verhogen door isolatie van een muur of meerdere muren? Laat dit dan verzorgen door Van de Bunt Isolatietechniek. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0341 – 745064 en plan een gratis adviesgesprek in. In dit gesprek horen we graag wat uw wensen zijn en vertellen wij u alles over de mogelijkheden. Op onze website kunt u al een aantal van onze eerdere projecten bekijken.

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen