Gratis adviesgesprek
Zoeken

Wat kan ik besparen met vloerisolatie?

Home > Vloerisolatie > Wat kan ik besparen met vloerisolatie?

Voordelen van vloerisolatie

Jaarlijks een flinke besparing op uw energierekening

Vloerisolatie zorgt jaarlijsk voor een flinke besparing op uw energierekening. Dit kan oplopen tot jaarlijks 200 euro bij een tussenwoning tot wel 390 euro bij een vrijstaande woning!* Bron: Milieucentraal.nl

Beter voor het milieu, door minder CO2 uitstoot

Vloerisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan, waardoor er minder CO2 uitstoot is.  Vloerisolatie zorgt voor een vermindering van CO2 uitstoot van 450 kilo bij een tussenwoning tot wel 900 kilo bij een vrijstaande woning!*
Bron: Milieucentraal.nl

Gezonder binnenklimaat, door verlaging van het vochtgehalte

Door een isolerende laag aan te brengen tussen de krupiruimte en de woning wordt optrekkend vocht in de woning verlaagd. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat van de woning. 

De vloer wordt tot wel drie graden warmer

Door het aanbrengen van vloerisolatie wordt de vloer tot wel drie graden warmer.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Vloerisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Klanten vertellen

10

Jan van den Bor uit Putten

Isoleren van de houten vloer onderkant met pur is uitstekend uitgevoerd en de muren met de korrels ook goed gedaan alles netjes opgeruimd ik ben zeer tevreden prima bedrijf raad ik zeker aan Van de Bunt is een aanrader Groeten Jan v d Bor

9

Peter uit Soest

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Vriendelijk personeel die zelfs kleine schade aan de voeg hebben gerepareerd. Na afloop alles keurig opgeruimd, grote pluim!!

10

Paul uit Leusden

Medewerker Dhr Dissel heeft een opname bij ons gemaakt voor spouwmuurisolatie. Ter plekke constateerde hij echter dat de aanwezige isolatie afdoende was en dat het nemen van aanvullende maatregelen niet nodig was. Deze eerlijkheid heeft indruk gemaakt en wij bedanken Van de Bunt voor deze benadering.

10

Linda van Hage uit Amsterdam

Kundige en vriendelijke mannen, alle communicatie was duidelijk en helder van het eerste oriënterende gesprek tot en met de uitvoering. Met een paar uur waren de spouwmuren geïsoleerd, de gaten weer opgevuld en zelfs eerdere gaten netjes weggewerkt! Ze lieten ons keurig opgeruimd en met een zeer positieve indruk achter. Een aanrader!

10

René uit Verkerk

De vloerisolatie èn de spouwmuren zij solide uitgevoerd, en er is héél netjes gewerkt. Vriendelijk personeel heeft v.d. Bunt. Proficiat !

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl