Gratis adviesgesprek
Zoeken

Wat kan ik besparen met spouwmuurisolatie?

Home > Spouwmuurisolatie > Wat kan ik besparen met spouwmuurisolatie?

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

Spouwmuurisolatie voorkomt dat de warmte uit de woning verloren gaat, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Dit resulteert in een jaarlijkse flinke besparing op de energierekening.

De jaarlijkse besparing op de energiekosten kan oplopen tot wel 260 euro bij een tussenwoning tot 960 euro bij een vrijstaande woning*.
Bron: Milieucentraal.nl

Uw woning voelt comfortabeler en behaaglijker

Kou- en tocht door de muren is na het toepassen van spouwmuurisolatie verleden tijd. De woning in de winter de warmte beter vast en blijft het zomers koeler. Dit zorgt voor een comfortabeler en behaaglijkere woning.

Geen schijntocht of een muur die kou afstraalt

Door het toepassen van spouwmuurisolatie is kou en tocht vanuit de muren verleden tijd.

U draagt bij aan het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de verwarming minder vaak aan hoeft te staan. Er komt minder CO2 vrij, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

De jaarlijkse besparing op CO2 loopt op tot 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een hoekwoning!

Warmer in de winter, koeler in de zomer

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Meest rendabele manier van isoleren

Spouwmuurisolatie is vaak al binnen 3 - tot 4 jaar terugverdiend. Daarmee is het de meest rendabele manier om uw woning te isoleren.

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Spouwmuurisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Klanten vertellen

10

Arie uit Bunschoten

De 2 medewerkers van vd Bunt hebben prima werk afgeleverd, beleeft en alles netjes en schoon achter gelaten

10

Michiel uit Speuld

Uitstekend advies, komen afspraken na. Er wordt netjes gewerkt door vriendelijke medewerkers. Telefoontje achteraf of alles naar wens is geweest. Inmiddels hebben mijn schoonouders ook al contact gehad en een afspraak gemaakt voor spouwmuurisolatie.

10

Francesco uit Bussum

Plezierig en kundig personeel met oog voor de klant, voor de 2e keer de juiste keuze gemaakt

5

John uit Utrecht

Ik heb de uitvoering als matig ondervonden. De uitvoerders werken snel maar niet zorgvuldig. Dat er 2 herstel acties uitgevoerd moeten worden om het geheel naar wens uitgevoerd te hebben vind ik niet goed. De herstel actie heb ik zelf geconstateerd door onder de vloer te kruipen, moet ook niet nodig zijn. De 2de herstel actie werd er zelfs getwijfeld of ik het wel goed gezien had, verzocht om foto dus nogmaals onder de vloer.

10

B. D. uit Apeldoorn

Twee dagen een ploeg van drie uitstekende montage werkers over de vloer gehad. Waren keurig om acht uur ‘s ochtends aanwezig en tot vier uur ‘s middags volop aan het werk. Goede communicatie en het werk afgeleverd zoals van tevoren afgesproken. Top ploeg. Mijn complimenten.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl