Gratis adviesgesprek
Zoeken

Wat kan ik besparen met dakisolatie?

Home > Dakisolatie > Wat kan ik besparen met dakisolatie?

Voordelen van dakisolatie

Verhoogt het wooncomfort

Dakisolatie houdt de warmte in de winter beter binnen blijft en de warmte beter buiten blijft in de winter. Dit zorgt voor een verhoging van he wooncomfort.

Verhoogt de waarde van uw woning

Dakisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Reduceert warmteverlies

Zo'n dertig procent van de warmte in een woning gaat verloren via het dak. Dakisolatie zorgt voor een reducering van dit warmteverlies met meer wooncomfort en een lagere energierekening als resultaat.

Jaarlijks flinke besparing op energierekening

De besparing door dakisolatie kan jaarlijks oplopen tot wel 360 euro bij een onverwarmde zolder en 650 euro bij een verwarmde zolder!*
Bron: Milieucentraal.nl

Koeler in de zomer, warmer in de winter

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer in de woning blijft, daarnaast zorgt het er ook voor dat de woning in de zomer langer koel blijft.

Klanten vertellen

10

Anja uit Loenen

Keurig op de afgesproken tijd gekomen. Vriendelijke mensen, geven goede informatie over o.a. subsidieregelingen en het maken van de daarbij behorende foto’s voor de aanvraag. Alles keurig netjes opgeruimd aan het einde van de werkzaamheden. Afspraken na gekomen. Uitstekend!

9

B uit Zwolle

Onze gevels zijn geisoleerd door twee aardife, vakkundige mannen. Fijne communicatie, netjes gewerkt.

9

Tinus van Huffelen uit Epe

Goede voorlichting en uitleg van de verkoper Juan Groenendijk gehad. De planning/uitvoering van het werk , was snel en is volgens afspraak uitgevoerd. Zou dit bedrijf aanbevelen !!!

9

Rogier uit De Bilt

Bij ons is eerste de oude isolatie uit de spouwmuur gehaald en daarna voorzien van nieuwe isolatie (HR++ parels). Werkzaamheden waren over 2 dagen verdeeld, dus na 2 dagen was alles klaar. Zeer goed uitgevoerd, prettige mensen om mee samen te werken en alles netjes achtergelaten. Zeer tevreden.

10

René uit Apeldoorn

Bijzonder hulpvaardige medewerkers

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl