9,4 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > INSULA gecertificeerd

INSULA gecertificeerd voor vloerisolatie PIF-isolatiefolie

INSULA gecertificeerd voor vloerisolatie PIF-isolatiefolie

INSULA gecertificeerd voor vloerisolatie PIF-isolatiefolie 

Voor de eindgebruiker is het van belang dat het aangekochte eindproduct goed is. Om dit zo goed mogelijk te borgen is niet alleen een goed isolatieproduct nodig, maar is ook de juiste verwerking belangrijk.

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Om de kwaliteit van onze verwerking te waarborgen is Van de Bunt Isolatietechniek per september 2020 in het bezit van een certificaat van Insula Certificatie voor vloerisolatie met PIF. Naast dit certificaat zijn wij SKG-IKOB gecertificeerd voor spouwmuurisolatie met parels en wol, vloerisolatie met pur en bodemisolatie met parels. 

Insula Certificatie voert steekproefsgewijze controles uit op locatie, waarbij het verwerkte isolatieproduct en de uitgevoerde werkzaamheden op alle relevante randvoorwaarden gecontroleerd worden. Tijdens de controles worden rapportages opgesteld, waarbij eventuele tekortkomingen worden geregistreerd. 

Daarnaast wordt er bij de certificatie een jaarlijkse bedrijfsaudit uitgevoerd, waarbij onder andere wordt gekeken naar meldgedrag, klachtenbehandeling en het oplossen van eventuele tekortkomingen.

Privacy Statement, Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Scherm sluiten

Offerte aanvragen voor:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Anders

Verstuur

Deze site gebruikt cookies

Accepteren

Omschrijving: Beoordelingen van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Beoordeling: 9.1 out of 10