Gratis adviesgesprek
Zoeken

Subsidies en leningen voor bodemisolatie?

Home > Bodemisolatie > Subsidies en leningen voor bodemisolatie?

Voordelen van bodemisolatie

Verlaagt optrekkend vocht

Door een isolerende laag aan te brengen op de bodem van de kruipruimte wordt het vocht vanuit de bodem van de krupruimte tegengehouden. Het vocht kan de woning hierdoor niet meer binnendringen.

Minder kans op schimmel

Woningen die gebouwd zijn voor 1980 zijn vaak slecht geïsoleerd vanuit de bouw. Een muffe lucht, koude vloer en schimmelplekken zijn vaak de gevolgen. Bodemisolatie verlaagd het vocht, waardoor ook schimmel minder kans krijgt.

Bestrijdt muffe lucht

Vocht in de woning kan een muffe lucht en ongedierte geven. Bodemisolatie zorgt voor een verlaging van het optrekkend vocht, hierdoor wordt de muffe lucht in de woning bestreden.

Jaarlijks een flinke besparing op uw energierekening

Bodemisolatie zorgt voor een gemiddelde besparing van 160 euro per jaar!* 

*Bron: Milieucentraal.nl

Zeer geschikt voor kruipruimtes tot 50 centimeter hoog

Er zijn twee manieren om de kruipruimte te isoleren; vloerisolatie en bodemisolatie. Bij een kruipruimte hoger dan 50 centimeter adviseren wij altijd te kiezen voor vloerisolatie. Bij bodemisolatie is minder ruimte nodig. Bodemisolatie wordt geadviseerd voor kruipruimtes tussen 35- en 50 centimeter hoog. 

Zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning

Bodemisolatie zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De vuistregel is dat de investeringskosten 75 tot 100 procent terugkomen in de waarde van de woning. Daarnaast gaan de energiekosten omlaag, wat natuurlijk fijn is voor eventueel toekomstige bewoners. 

Beter voor het milieu, minder CO2 uitstoot

Door het toepassen van spouwmuurisolatie hoeft de verwarming minder vaak aan te staan. Hierdoor wordt er minder CO2 uitgestoten. Spouwmuurisolatie zorgt voor een jaarlijkse besparing op de CO2 uitstoot van 600 kilo bij een tussenwoning tot wel 2400 kilo bij een vrijstaande woning!* Bron: Milieucentraal.nl

Nieuws

Klanten vertellen

8

Hans uit Maarn

Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan, zowel door de medewerkers op kantoor als door installateurs.

9

Peter Koops uit Arnhem

Voorbereiding, overleg, planning en uitvoering perfect uitgevoerd door personeel van Van de Bunt! Niets op aan te merken!

10

Rob uit Hilersum

Vooraf een goede en vakkundige calculatie gedaan met de daarop uitgevoerde werkzaamheden. Zeer snel en correct uitgevoerd met een aardige en vakkundige ‘bemanning‘. Gevuld met een goede kwaliteit minerale wol i.p.v. PUR schuim. Van de komende winter gaan we dit hopelijk merken. Via hun site kun je ook gelijk je subsidie aanvragen, erg handig en scheelt uitzoekwerk. TOP.

10

Marianne van der Aa uit Hilversum

een goede uitleg van de isolatie en een hele snelle en uitgebreide offerte ontvangen. Het inplannen van een afspraak voor het uitvoeren kon al binnen 2 weken. de 2 werknemers van de Bunt hebben heel nauwkeurig de spouwmuur isolatie uitgevoerd en alles netjes achtergelaten.

10

Dirk uit Deventer

Van de Bunt heeft deze week mijn spouwmuren nageisoleerd met Supafil. Super medewerkers hebben de klus goed uitgevoerd en alles weer netjes schoon achtergelaten.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl