8,7 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Particulier > Dakisolatie > Binnendakisolatie


Dakisolatie

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Dakisolatie

Bij binnendak isolatie wordt er isolatiemateriaal op de binnenzijde van het schuine dak geplaatst. 

Wij bieden binnendak isolatie aan met verschillende materialen:

  • Pir-platen (zoals 'Xtratherm 82 mm RD 3.7) 

Pir-isolatie heeft een goede warmte isolerende eigenschap. Met een relatief geringe dikte kan met PIR-platen een hoge isolatiewaarde behaald worden. Er zijn drie opties voor het aanbrengen van Pir-platen. Pir- platen kunnen aangebracht worden waarbij het materiaal alleen afgetaped en afgepurd aangebracht wordt. Maar er kan ook voor een afgewerkte versie gekozen worden, waarbij het materiaal aangebracht en afgewerkt met 'Agnes One Step' met plinten. Of een afwerking met (stuc) gips.  Met een nette afgewerkte en geisoleerde zolder als resultaat!

      

              onafgewerkt               afgewerkt met Agnes           afgewerkt met Stucgips                  

  • Knauf Glaswol Naturoll (160 mm RD 4.55)

Knauf Glaswol Naturoll is een onbeklede bruine glaswolrol voor thermische en akoestische isolatie. Dit duurzame product bestaat grotendeels uit zand en gereycled glas.
Knauf Glaswol Naturoll kan op twee manieren aangebracht worden; inclusief dampremmende folie en latten over de balken waar het materiaal mee vastgezet wordt. Óf de afgewerkte versie waarbij het ook nog 'Agnes One Step' of met gips afgewerkt wordt, waardoor uw zolder geisoleerd en afgewerkt is. 

   
              onagewerkt                afgewerkt met Agnes       afgewerkt met (stuc)gips'

Isovlas TG elegant (140 mm RD 3.68)

Isovlas vezels bestaan uit natuurlijke vocht- en temperatuurregulerende vezels, waardoor het beschikt over uitstekende isolerende eigenschappen. 
Dit product wordt rechtstreeks tegen de gordingen bevestigd met een MDF-plaat met kunststof toplaag en afgewerkt met een afdekplint. 

 

  • Pif Isolatiefolie (T4 RC 4.0)

Pif- Isolatie is een meerlaagse alumiumfolie die op afstand gehouden wordt met luchtkussens. Pif -isolatiefolie heeft vanwege dunne laag gering ruimteverlies. Pif-isolatiefolie wordt op de balken (gordingen) geniet. Dit wordt vooral gebruikt bij het isoleren van opslag zolders. 

  • Pur-schuim

Purschuim (polyurethaan) heeft een zeer hoge isolatiewaarde, sluit alle naden en kieren naadloos af en is vormvast. 
Bij dakisolatie met purschuim wordt de pur-schuim tegen het dakbeschot gespoten. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij opslag zolders 

8,7

Dotted lines

"De heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn professioneel te werk gegaan. De werkzaamheden verliepen zeer vlot en kundig. Ze hebben alles netjes achtergelaten."

Dotted lines
Dotted lines

"Zeer tevreden over het nette werken van de uitvoerders!"

Dotted lines
Dotted lines

"Echt fijne rustige vriendelijke mensen over de vloer gehad, ben zeer tevreden!"

Dotted lines

Alle referenties

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Webdevelopment & CMS: Haagen Internet
Design: Inzpire Communicatie

Van de Bunt Isolatie Van de Bunt Isolatie
Rated 4.5/5 based on 56 customer reviews