8,9 Ervaren uitvoerders Gecertificeerd bij SKG-IKOB Aangesloten bij de Venin 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Home > Isolatie Apeldoorn

Onze klanten geven ons een

8,9

o.b.v. klanttevredenheidsonderzoek Survio.com

Neem direct* contact met mij op

Bel mij terug

* tijdens kantooruren bellen wij z.s.m. terug.

Wanneer u de kruipruimte laat isoleren van uw woning in Amersfoort kiest u voor een specialist met een ervaren plaatsingsteam. Bij van de Bunt Isolatietechniek B.V bent u altijd verzekerd van een professionele plaatsing met kwalitatief materiaal. Ontdek snel de voordelen voor uw woning.

Wat zijn de voorwaarden om uw kruipruimte te laten isoleren nabij Amersfoort?

Het is altijd mogelijk om een kruipruimte te isoleren. Afhankelijk van een aantal factoren wordt er gekozen voor vloer-of bodemisolatie. Bij vloerisolatie plaatsen we een isolatielaag aan de onderkant van de beganegrondvloer. Uw kruipruimte is geschikt voor vloerisolatie bij een droge kruipruimte vanaf ongeveer 50 centimeter diep. Bij een krappe of te natte kruipruimte wordt er gekozen voor bodemisolatie. Hierbij isoleren we de bodem van uw kruipruimte in de omgeving van Amersfoort. Dit isolatiemateriaal verlaagt de luchtvochtigheid in de kruipruimte, waardoor het vocht in de woning vermindert en het wooncomfort hoger wordt.

Vraag subsidies aan voor uw isolatie

Door uw kruipruimte nabij Amersfoort te isoleren, bespaart u heel wat energiekosten uit. Bovendien is het een milieuvriendelijke maatregel waarvoor u in bepaalde gevallen subsidies kunt aanvragen. Heeft u vragen over de isolatiemogelijkheden van uw woning? Dan helpen we u graag verderop het telefoonnummer 0341 – 745064. Hier vraagt u ook naar een vrijblijvende prijsofferte.

Spouwmuur Isolatie, Vloer Isolatie

 

Website door: Haagen Web & App
Ontwerp: Inzpire Communicatie

Er is weer subsidie!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 < span> 92 beoordelingen