Over Van de Bunt Isolatietechniek

Van de Bunt Isolatietechniek is de specialist in het aanbrengen van na-isolatie van spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken. Met een team van bijna veertig man isoleren wij zo’n 3000-4000 woningen en gebouwen per jaar voor zowel huiseigenaren, bouwbedrijven en wooncorporaties.

Volop keuze in materiaal
Wij bieden volop keuze in isolatiematerialen, zoals glaswol, HR++ en Premium parels, gespoten Polyurethaanschuim, plaatmaterialen of isolatiefolie, waardoor wij altijd tot een passende oplossing kunnen komen die voldoet aan de wensen van de bewoner. Onze missie is dan ook het leveren van een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Certificering
Om kwaliteit te kunnen waarborgen voor opdrachtgevers zijn wij SKG-IKOB gecertificeerd voor het isoleren van spouwmuren en vloeren. Dit houdt in dat ons werk voldoet aan strenge uitvoeringsrichtlijnen en dat wij steekproefsgewijs gecontroleerd worden door het SKG-IKOB. Daarnaast zijn onze medewerkers VCA- gecertificeerd en hebben zij de speciale opleiding gevolgd van de Neopixel Academie. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om als enige Veluws isolatiebedrijf met Neopixels® materiaal te mogen werken.

Venin
Van de Bunt isolatietechniek is aangesloten bij de brancheorganisatie De Venin; Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. Leden van de Venin zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Uitvoerende bedrijven zijn verplicht volgens strenge richtlijnen te werken. Mochten er toch problemen voordoen, dan kan er gebruik gemaakt worden van een geschillenregeling. De aangesloten bedrijven hebben zich verplicht om zich aan de uitspraak van deze geschillencommissie te houden.

Supporter microfinancierings project Oxfam Novib

Van de Bunt Isolatietechniek is supporter van micro financiering in het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib, waardoor wij ondernemers in ontwikkelingslanden door middel van een lening een goede start voor hun bedrijf geven.

Een eigen bedrijf starten of uitbreiden, daar heb je kapitaal voor nodig. In veel ontwikkelingslanden zijn banken echter geen betrouwbare of toegankelijke kredietverstrekkers. Mede dankzij de inzet van Oxfam Novib krijgen zij toch de kans voor het ondernemerschap en het opbouwen van een menswaardig bestaan.

Lees meer over dit project op de website van Oxfam Novib

Ons leukste moment?

Het leukste moment van ons werk is wanneer wij mailtjes van klanten krijgen dat zij erg tevreden zijn en de besparingen al merken. 

Algemene voorwaarden


 

 

NIEUWS

- (Landelijke) subsidieregeling 

(14-04) Landelijke subsidiepot naar verwachting rond 26 april leeg!

 

Onze klanten over Van de Bunt Isolatietechniek


 

Daarom naar Van de Bunt Isolatietechniek

  •  Isolatie van woningen, bedrijfspanden en bijzondere gebouwen
  • Deskundig advies over isolatie en besparing
  • Jarenlange ervaring
  • Concurrerende prijs
  • Ruime keuze in isolatiematerialen
  • Hoge kwaliteit van de uitvoering
  • Investering binnen drie tot vijf jaar terugverdiend
  •  Aangesloten bij VENIN en gecertificeerd door SKG-IKOB
  • 10 jaar garantie op materiaal en uitvoering

Goorsteeg 15
3882 LE Putten

Tel: 0341 - 745 064
E-mail: info@vandebuntisolatie.nl